Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Νίκος Κακλαμανάκης, μετά την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία κατονόμασε ένα ακόμα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης.

Όπως ανέφερε ο Ολυμπιονίκης μιλώντας στο MEGA, η νέα σοβαρή καταγγελία έγινε πριν από περίπου 9 χρόνια κι αφορά ένα παιδί που τότε ήταν μεταξύ 11 και 14 ετών.

«Το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών», είπε συγκεκριμένα, ενώ δεν ήθελε να δώσει άλλες λεπτομέρειες, αναφέροντας πως δεν θέλει να εκθέσει το κορίτσι που μένει σε μια μικρή κοινωνία.

Δεν γνωρίζω λεπτομέρεις πέρα από το ότι είναι από την ιστιοπλοΐα και αφορά παιδί 11 ετών αν δεν κάνω λάθος. Είναι από τοπική κοινωνία. Είναι εκτός κέντρου. Είναι 11 ως 14 ετών. Αυτό το θέμα το έχει η Σοφία Μπεκατώρου και από όσο έχω καταλάβει έγινε πριν εννιά χρόνια από τώρα. Το κορίτσι είναι τώρα 21 ετών

Ο Νίκος Κακλαμανάκης έκανε λόγο για μια “διαχρονική κατάχρηση εξουσίας” ενώ την ίδια στιγμή κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας πολλές αντιδράσεις ένα έγγραφο που πρέπει να υπογράψουν οι αθλητές Ιστιοπλοΐας, στο οποίο αναφέρεται, μεταξύ άλλων: “δεσμεύομαι να μην κάνω ρατσιστικές ή άλλου τύπου μειωτικές και δυσφημιστικές δηλώσεις ή αναρτήσεις στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε διοικητικούς παράγοντες”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News