Ούτε η λέξη «θρήνος», αλλά ούτε και η λέξη «οργή» επαρκούν για να περιγράψουν τα συναισθήματα που προκάλεσε ακόμη μία γυναικοκτονία στο Περιστέρι, με θύμα την 17χρονη Νικολέτα. Δράστης, ο 22χρονος σύντροφός της, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε το φρικτό έγκλημά του. Το πιο σοκαριστικό βέβαια είναι πως η ανήλικη κοπέλα πρόκειται για το νεότερο θύμα γυναικοκτονίας στη χώρα μας και η ελληνική κοινωνία ξεσπά συγκλονισμένη και εξοργισμένη.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας στο Περιστέρι: Ο θάνατος της 17χρονης ήταν ασφυκτικός

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος

Ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας, μετά τη σύλληψη του δράστη ξέσπασε, δηλώνοντας πως: «Είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει φύγει. Ποιος θα το φέρει πίσω; Θα το φέρει πίσω κανένας; Για εμένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη».

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις στον ΑΝΤ1, απάντησε για το τι θα έλεγε στον δράστη: «Τι θα του έλεγα; Ντροπή του! Λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;».

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ομολόγησε ο σύντροφος της 17χρονης – «Μαλώσαμε και τη σκότωσα»

«Μέχρι το πρωί φωτογραφίες, βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη. Μόνο έτσι, όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα…».

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στα υπόλοιπα παιδιά του, και κυρίως στην αδερφή της 17χρονης, η οποία ήταν εκείνη που την είχε βρει στο σπίτι τους.

«Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω, τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πώς θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι ράκος, ειδικά η Αναστασία που την ήταν μαζί της στην Αθήνα, έχει υποστεί μεγάλο σοκ».

Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή τη Δευτέρα 08/08.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News