Μια ακόμα γυναικοκτονία στην Ελλάδα. Ένας άνδρας επέλεξε να αφαιρέσει τη ζωή της πρώην της γυναίκας του και στη συνέχεια απειλούσε να αυτοκτονήσει. Η γυναικοκτονία στην Κρήτη σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Ο άνδρας δολοφόνησε με πολλαπλές μαχαιριές την πρώην σύζυγό του, στην περιοχή Περιστερά στην Ιεράπετρα.

Το ζευγάρι ήταν χωρισμένο κι είχε παιδιά. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το creta24.gr, οι ντόπιοι αναφέρουν ότι παρά τον χωρισμό, το ζευγάρι εξακολουθούσε να έχει έντονους καυγάδες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, ο άνδρας είναι 54 ετών και η γυναίκα 48, ενώ είχαν μαζί τέσσερα παιδιά. Είχαν χωρίσει πρόσφατα και η γυναίκα διέμενε προσωρινά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Σύμφωνα με όσα γράφει το radiolasithi.gr για την γυναικοκτονία στην Κρήτη, μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη. Συγκεκριμένα, δράστης έλεγε σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, αλλά κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Γυναικοκτονία, μέχρι εδώ!

Ο δράστης, μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, απειλούσε να αυτοκτονήσει, ενώ έγιναν διαπραγματεύσεις για την παράδοσή του. Τελικά, παραδόθηκε μετά από 7 ώρες.

Η φρικιαστική επικαιρότητα γίνεται η αφορμή για να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας: Σεξουαλικές κακοποιήσεις, γυναικοκτονίες, υπόθεση βιτριόλι και εμπρησμοί στο επίκεντρο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News