Προφυλακίστηκε ο 51χρονος δράστης για τη γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο. Ο άνδρας οδηγήθηκε στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, ενώ ο ίδιος επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα.

Ο δικηγόρος του 51χρονου υποστήριξε ότι η πράξη του έγινε εν βρασμώ ψυχής, ενώ επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος εδώ και δύο χρόνια. Παράλληλα, φέρεται να δήλωσε ότι τον απασχολεί η σχέση του με τα παιδιά του, προς τα οποία ψέλλισε «συγγνώμη» μπαίνοντας στο γραφείο της ανακρίτριας.

Υπενθυμίζεται ότι του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δυο κακουργήματα, αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σημειώνεται ότι το στυγερό έγκλημα έγινε όταν ο 51χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγό του, το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Τσιλιβί Ζακύνθου. Πριν η γυναίκα πέσει νεκρή, είχε προσφύγει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής στη Ζάκυνθο για να καταγγείλει για άλλη μία φορά τον σύζυγό της για βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά.

Μετά την επιστροφή της στο σπίτι, κι ενώ οι Αρχές αναζητούσαν τον σύζυγό της, εκείνος την επισκέφθηκε στο σπίτι και όταν εκείνη δεν του άνοιξε, έσπασε την πόρτα.

Τότε άρχισε να την ξυλοκοπά κι εκείνη, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, έτρεξε στα σκαλοπάτια της γειτόνισσας, αλλά ο δράστης την πρόλαβε και τη χτυπούσε με μανία, πριν τη μαχαιρώσει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News