Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας από τον πατέρα του θύματος. Συγκεκριμένα, ο ίδιος υποστηρίζει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη του μέσα στο σπίτι τους, επειδή ήξερε πως εκείνος ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά.

«Ξέρω ακριβώς γιατί την σκότωσε. Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος χρειάζονταν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά. Έτσι, επρόκειτο για μία δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα. Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι συνέβη», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς στην Κέλλυ Χεινοπώρου στον ΑΝΤ1. 

Γλυκά Νερά: Η κατάθεση της ιατροδικαστή που “έκαιγε” τον πιλότο εξ’ αρχής και η προσωπική επικοινωνία του δράστη με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Γλυκά Νερά – Πατέρας Καρολάιν: «Μια μέρα θα μιλήσει και θα πρέπει να την ξεφορτωθούμε»

«Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε, αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν συνέχιζε τη διακίνηση ναρκωτικών, εκείνη θα έφευγε αμέσως για τις Φιλιππίνες. Έτσι, εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι, ότι “το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει“. Τότε εκείνοι του είπαν ότι “δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό!”. “Αν με αφήσει, θα είναι εντάξει” είπε. “Αν σε αφήσει, θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει και θα πρέπει να την ξεφορτωθούμε”, είπαν. Και εκείνος είπε “δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό”. Έτσι στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε πως, αν δεν το έκανε εκείνος, θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας», υποστήριξε ο κ. Κράουτς.

Ο πατέρας της Καρολάιν υποστήριξε πως γνωρίζει όλες αυτές τις πληροφορίες από μία επιστολή δαχτυλογραφημένη, αλλά όχι υπογεγραμμένη, την οποία του έστειλε ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο δολοφόνος της κόρης του.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Το χρονικό του εγκλήματος και τα στοιχεία που πρόδωσαν τον 32χρονο πιλότο

«Ο Μπάμπης μου το είπε, μου έγραψε γράμμα. Ναι, το έκανε. Και το είπε και στη μητέρα του επίσης. Αν μιλήσετε στη μητέρα του θα σας το επιβεβαιώσει», ανέφερε ο ίδιος προσθέτοντας πως πρόκειται για επιστολή «δακτυλογραφημένη σε πολύ καλά αγγλικά και δεν είναι υπογεγραμμένη. Δεν είναι ομολογία. Αλλά αν μιλήσεις στη μητέρα του, θα σου πει ποια είναι η αλήθεια».

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησες γιατί ο Μπάμπης δεν ανέφερε κάτι κατά τη διάρκεια της δίκης του, εκείνος απάντησε: «Ποιο το νόημα; Αυτός ο άνθρωπος δικαζόταν για φόνο εκ προμελέτης και έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Εκεί τελειώνει η ιστορία για εμένα».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News