Η υπόθεση της δολοφονίας 22χρονης έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο, ενώ απ’ τις έρευνες προκύπτουν νέα στοιχεία. Ο αρραβωνιαστικός της Γκάμπι Πετίτο, τα λείψανα του οποίου είχαν βρεθεί στις 20 Οκτωβρίου σ’ έναν φυσικό δρυμό, φαίνεται πως αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Θυμίζουμε ότι ο Μπράιαν Λόντρι είχε θεωρηθεί πρόσωπο ενδιαφέροντος στην έρευνα για τη δολοφονία της Γκάμπι Πετίτο.

Η αιτία του θανάτου του ίδιου είναι αυτοκτονία με σφαίρα στο κεφάλι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου της οικογένειας.

«Ο Κρις και η Ρομπέρτα Λόντρι ενημερώθηκαν ότι το αίτιο θανάτου (του γιου τους) ήταν ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και ότι οι συνθήκες του θανάτου παραπέμπουν σε αυτοκτονία», δήλωσε ο δικηγόρος Στίβεν Μπερτολίνο. «Οι γονείς του θρηνούν ακόμη για την απώλεια του γιου τους και ελπίζουν ότι τα συμπεράσματα αυτά θα βοηθήσουν τις δύο οικογένειες να γυρίσουν σελίδα».

Ο 23χρονος είχε αρνηθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών για την εξαφάνιση της αρραβωνιαστικιάς του, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που έκαναν μαζί και στη συνέχεια εξαφανίστηκε και ο ίδιος. Η 22χρονη είχε βρεθεί νεκρή στις 19 Σεπτεμβρίου κοντά στο Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τέτον, στο Ουαϊόμινγκ. Ο ιατροδικαστής είχε αναφέρει πως ο δολοφόνος της την στραγγάλισε.

Οι δυο τους είχαν φύγει από τη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο για να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ με ένα βαν και στη διαδρομή ανέβαζαν συχνά φωτογραφίες και βίντεο. Ο Λόντρι επέστρεψε νωρίτερα και μόνος του, την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ οι γονείς της Πετίτο δεν είχαν νέα της από τα τέλη Αυγούστου. Τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε ένα βίντεο που προκάλεσε ανησυχίες για την τύχη της Γκάμπι. Ο Λόντρι, όταν οι αστυνομικοί είχαν κληθεί να παρέμβουν για ενδοοικογενειακή βία, είχε πει «μερικές φορές νευριάζει». Η Γκάμπι Πετίτο φαινόταν να κλαίει μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News