Γνωστοί ηθοποιοί μαζεύουν χρήματα για δίκη και συγκεκριμένα πρόκειται για μία εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης για την δίκη της Ε., της κοπέλας η οποία ένα χρόνο πριν γλίτωσε από κύκλωμα σωματεμπορίας. Παρακάτω μπορείς να βρεις όσες πληροφορίες χρειάζεσαι κι εσύ για να συνεισφέρεις, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της δίκης.

Ο Μάριος Αθανασίου παρέχει νομική και ψυχολογική υποστήριξη στα θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών

Ηθοποιοί μαζεύουν χρήματα για δίκη: Όσα πρέπει να ξέρεις

Συγκεκριμένα, γνωστοί ηθοποιοί από τον χώρο του θεάματος, κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να συνεισφέρει ώστε να καλυφθούν τα έξοδα για την δίκη της Ε., η οποία μόλις ξεκίνησε.

Η Ε., για την οποία εξελίσσεται η εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης, είναι ένα κορίτσι 20 ετών που ένα χρόνο πριν σώθηκε από κύκλωμα σωματεμπορίας με κατηγορούμενο αστυνομικό.

Ο εν λόγω αστυνομικός κατηγορείται για βιασμό και trafficking. Η δίκη για τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον αστυνομικό, στον πατέρα της και σε άλλα δυο άτομα ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα 5/12.

Σε περίπτωση που θέλεις να συνεισφέρεις κι εσύ σε αυτή την ενέργεια ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και να καλυφθούν τα δικαστικά έξοδα της 20χρονης κοπέλας, παρακάτω μπορείς να βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Περισσότερες πληροφορίες:

Όσον αφορά την δίκη που έχει ξεκινήσει η 20χρονη Ε. κατέθεσε κανονικά στο δικαστήριο παρά τις προτάσεις των δικηγόρων της.

IBAN: GR7670100000000748710058099

BIC: VPAYGRAA

Δικαιούχος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ iCase

Αιτιολογία: ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News