Με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram το Χαμόγελο του Παιδιού δίνει φωνή σε όλα τα παιδιά και τους υπενθυμίζει ότι δεν είναι μόνα.

Τα παιδιά, πλέον, μπορούν να μιλήσουν για ό, τι τους συμβαίνει, ό, τι τα βαραίνει και τα απασχολεί, χωρίς καν να το πουν, χάρη στην πρωτοβουλία του Χαμόγελου του Παιδιού.

Ελληνικό #MeToo: Μια νέα σημαντική εξέλιξη δίνει φωνή στα θύματα

Χαμόγελο του Παιδιού chat: Τα παιδιά αποκτούν τη δική τους φωνή και μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα

Μέσα από την εφαρμογή CHAT 1056, με ανώνυμο τρόπο, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να απευθυνθούν σε ανθρώπους που θα τα στηρίξουν, θα διαβάσουν με προσοχή κάθε τους μήνυμα, θα τα βοηθήσουν να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και να διαχειριστούν καταστάσεις που τους φαίνονται τρομακτικές.

“Τίποτα δεν πρέπει να σε κρατάει ξύπνιο ή ξύπνια τα βράδια. Είμαστε εδώ για οτιδήποτε θέλεις να μιλήσεις 24 ώρες καθημερινά, δωρεάν, ανώνυμα, και οι συνομιλίες μας δεν καταγράφονται”, γράφει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Πώς ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας μπορεί να αλλάξει τον κόσμο

Είτε τα πράγματα είναι άσχημα στο σπίτι, είτε τα παιδιά πέφτουν θύματα bullying και νιώθουν πως δεν υπάρχει κανείς εκεί έξω να τα ακούσει, είτε αισθάνονται ψυχολογική πίεση – το chat του “Χαμόγελου” είναι ανοιχτό διαρκώς.

Δες παρακάτω το βίντεο από το Χαμόγελο του Παιδιού:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News