Αντιλαμβανόμενη τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες που υπάρχουν για την ενίσχυση του ηλεκτρονικού εμπορίου, η Περιφέρεια Αττικής μας συστήνει την πλατφόρμα agora.delivery, μέσα απ’ την οποία μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν e-shop όλα τα καταστήματα λιανικής.

Όλα τα καταστήματα και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Αττικής μπορούν να έχουν δωρεάν e-shop μέσα απ’ την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «agora.delivery» για την υποστήριξη του δικού τους ηλεκτρονικού καταστήματός.

Στόχος είναι να στηριχθούν οι τοπικές επιχειρήσεις που δεν έχουν ψηφιακή διέξοδο επικοινωνίας με τους πελάτες τους, καθώς καλύπτεται η μεγάλη ανάγκη αυτό το διάστημα για e-shops που έχουν σήμερα όλα τα καταστήματα, για παραγγελίες delivery ή click away.

Εκτός απ’ την εστίαση, το agora delivery περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες της λιανικής -εποχιακά είδη, φαρμακεία, καθαριστήρια, βιβλιοπωλεία, είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη σπιτιού, ανθοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, μίνι μάρκετ, συνεργεία και βουλκανιζατέρ, υπηρεσίες και όσες επιχειρήσεις θα μπορούσαν να επωφεληθούν από μια ηλεκτρονική πλατφόρμα παραγγελιοδοσίας.

Παράλληλα, η προσθήκη τοπικών καταστημάτων φρέσκων και νωπών προϊόντων (ψάρια, κρέατα, μαναβική), αλλά και η ενσωμάτωση μικρών καταστημάτων λιανικής συμβάλλει στην αμεσότερη εξυπηρέτηση και προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών.

Οι πελάτες θα μπορούν να δίνουν την παραγγελία τους μέσα από την εφαρμογή για κινητά -που θα είναι διαθέσιμη από την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου σε IOS και android- να επιλέγουν τη διεύθυνση τους, να βλέπουν και να κάνουν την παραγγελία τους από της κοντινότερες επιχειρήσεις, πληρώνοντας είτε με μετρητά είτε και με κάρτα απευθείας από την εφαρμογή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του  iPop στο Google News