Ο δικηγόρος της 24χρονης αποκάλυψε πως 2 ακόμα γυναίκες έχουν καταγγείλει ότι βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο με την 24χρονη, ενώ παράλληλα μίλησε για το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με τον Θανάση Ζιώγα, ο οποίος μίλησε σε δημοσιογράφους, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε εκχυμώσεις στο σώμα της 24χρονης, στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα.

Παρέμβαση απ’ τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, είπε ότι η ιατριδικαστής, η οποία εξέτασε την κοπέλα στις 2 Ιανουαρίου και που υπογράφει ηλεκτρονικά στις 13 Ιανουαρίου, δεν αποκλείει να έγιναν ασελγείς πράξεις σε βάρος της κοπέλας. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων ούρων.

Ο δικηγόρος της 24χρονης κοπέλας μίλησε επίσης για τις καταγγελίες δύο ακόμα γυναικών, οι οποίες υποστήριξαν ότι βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο. Η μία το 2016 και η άλλη το 2018, όπως είπε χαρακτηριστικά κάνοντας εκ νέου λόγο για κύκλωμα.

Να βγουν όλα τα θύματα που υπέστησαν βία χωρίς φόβο να καταγγείλουν το γεγονός αυτό. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από ολόκληρη την κοινωνία και κυρίως από τις γυναίκες να βγει στο φως η αλήθεια και η πραγματικότητα

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας, το οποίο φέρεται να λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News