Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για το Πάσχα 2021, με τα καταστήματα να είναι ανοιχτά την ερχόμενη Κυριακή 25 Απριλίου.

Το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων ξεκινάει την Πέμπτη 22 Απριλίου και παρακάτω μπορείς να δεις αναλυτικά το ωράριο που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, εξήγησε ότι ο εμπορικός κόσμος με το τεράστιο αίσθημα ευθύνης και την απόλυτη σοβαρότητα που υπέδειξε το δύσκολο διάστημα που βιώνει η Ελληνική κοινωνία κατάφερε να αποτελέσει έναν πόλο ασφαλούς υποδοχής καταναλωτών και εργαζομένων και να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια κατά την επίσκεψη όλων μέσα στα καταστήματα.

Με αυτό ως δεδομένο, είμαστε όλοι εδώ, προετοιμασμένοι και υγιείς να υποδεχθούμε τους συμπολίτες μας στα φωτισμένα ανοικτά καταστήματα, τηρώντας απόλυτα όλες τις υγειονομικές υποδείξεις

Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Για τα καταστήματα της Αττικής, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει ωράριο:

  • Πέμπτη 22 Απριλίου, Παρασκευή 23 Απριλίου, Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ
  • Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τι 7 το απόγευμα
  • Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.
  • Την Κυριακή 25 Απριλίου προτείνεται ωράριο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα
  • Το Σάββατο 24 Απριλίου το ωράριο είναι 9 το πρωί με 6 το απόγευμα.
  • Την Κυριακή 2 Μαίου, τη Δευτέρα 3 Μαίου και την Τρίτη 4 Μαίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News