Συγκίνηση και δάκρια χαράς για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, ο οποίος στέκεται όρθιος μόνος του και κάνει τα πρώτα του βήματα!

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, του οποίου η ιστορία συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει να δίνει τη δική του ξεχωριστή μάχη! Πρόκειται για ένα παιδί το οποίο ήρθε αντιμέτωπο με μία σπάνια ασθένεια από τη βρεφική του ηλικία.

Συγκεκριμένα, ο μικρός έπασχε από νωτιαία μυϊκή ατροφία και από τότε που έγινε η διάγνωση έχει υποβληθεί σε σε γονιδιακή θεραπεία.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ στέκεται για πρώτη φορά στα πόδια του (Video)

Παναγιώτης Ραφαήλ – Πρώτα βήματα: Η συγκινητική ανάρτηση

Στο πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε η οικογένειά του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, βλέπουμε τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ να κάνει τα πρώτα του βήματα, ενώ ο αγώνας του, η πρόοδός του και το πόσο μεγάλωσε, ομολογούμε πως μας έχει συγκινήσει.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει πως θα πάει βόλτα, «θα κάνω χαμό, θα τα κάνω λίμπα».

«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!!

Ο Παναγιώτης- Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!!

Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!» ανέφεραν σε ανάρτησή τους στο Facebook οι γονείς του ευχαριστώντας τον κόσμο που τους βοήθειας στην μάχη τους όλα αυτά τα χρόνια».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News