Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή 07/11 σύμφωνα με απόφαση του εμπορικού συλλόγου στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Από την 01/11 και έως τις 15/11 έχει θεσπιστεί η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων που έχει στόχο να ανακουφίσει την αγορά και τους καταναλωτές.

Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή 07/11 – Το ωράριο

Ο ΣΕΛΠΕ σε πρόσφατη ανακοίνωση του ανέφερε: “Στις περιοχές που πραγματοποιούνται ενδιάμεσες εκπτώσεις (1 έως 15 Νοεμβρίου), τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά στις 7 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή από 11πμ έως 8μμ”.

Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση τα νέα μέτρα που θεσπίστηκαν για τους ανεμβολίαστους η είσοδος σε εμπορικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των mall και των εκπτωτικών χωριών, καθώς και των shops in a shop θα γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη επίδειξη pcr ή rapid τεστ. Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών θα πρέπει να προσκομίζουν self test.

Πότε είναι η Black Friday 2021 και ποιοι είναι οι 5 κανόνες για τις αγορές μας;

Επαναφορά Click Away

Παράλληλα, το νέο υγειονομικό πλαίσιο παρέχει στους ανεμβολίαστους πολίτες που δεν διαθέτουν διαγνωστικό τεστ, να προχωρούν σε αγορές στα εμπορικά καταστήματα με τη λογική click away, δηλαδή να παραλαμβάνουν στην είσοδο του καταστήματος (χωρίς να μπαίνουν μέσα), όποιο προϊόν θα έχουν προηγουμένως παραγγείλει τηλεφωνικά ή διαδικτυακά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News