Γυναίκα κατηγορεί τον Elon Musk για σεξουαλική παρενόχληση. Ο ίδιος απαντάει μέσω Twitter, αρνούμενος τις κατηγορίες και κάνοντας λόγο για ψέματα.

Για να πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή… Δημοσίευμα του Business Insider αναφέρει ότι η SpaceX έδωσε 250.000 δολάρια σε μια αεροσυνοδό ιδιωτικού τζετ, που κατηγορεί τον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη για σεξουαλική παρενόχληση, για να “κλείσει το στόμα της” και να μην πάρει έκταση η υπόθεση.

Το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται αποδείξεις για το γεγονός, αναφέρει πως η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο Musk, κατά τη διάρκεια μασάζ, της έδειξε το πέος του σε στύση και της έπιασε τον μηρό, ενώ της πρότεινε να της πάρει δώρο ένα άλογο (καθώς η ίδια έκανε ιππασία), με αντάλλαγμα ερωτικές πράξεις.

Δίκη Johnny Depp: Η παράλληλη σχέση της Amber Heard με τον Elon Musk και το viral σκίτσο της δίκης

Το συμβάν φέρεται να συνέβη στην καμπίνα του Elon Musk στο ιδιωτικό τζετ της SpaceX σε πτήση με προορισμό το Λονδίνο στα τέλη του 2016. 

Η απάντηση του Elon Musk για τη σεξουαλική παρενόχληση

Ο ιδρυτής της SpaceX, σε ανάρτησή του στο Twitter, έκανε λόγο για παντελώς αναληθείς κατηγορίες και για πολιτικά κίνητρα πίσω απ’ το άρθρο του Business Insider.

Για την ιστορία, αυτές οι τρελές κατηγορίες είναι παντελώς αναληθείς. Οι επιθέσεις σε βάρος μου πρέπει να ιδωθούν μέσα από πολιτικό πρίσμα – αυτή είναι η στάνταρντ (κατάπτυστη) στρατηγική τους

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News