Η αιώνια απορία που έχει προκαλέσει κατά καιρούς πολλές διαμάχες: Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά; Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple έχει την απάντηση!

Ο τεχνολογικός κολοσσός Apple όχι απλά πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά αποφάσισε να βασίσει τη χριστουγεννιάτικη διαφήμισή της σ’ αυτό το concept!

Η φετινή διαφήμιση της Apple μας μαγεύει και μας μεταφέρει σ’ ένα στολισμένο και χιονισμένο τοπίο, όπου υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βρεις το άλλο σου μισό!

Τη ρομαντική ατμόσφαιρα της διαφήμισης ενισχύει η παρουσία του Sam Smith στο μουσικό background με το τραγούδι “Palace” ν’ ακούγεται, ενώ βλέπουμε μια γυναίκα να περπατάει σ’ έναν χιονισμένο δρόμο έχοντας ανά χείρας το iPhone X και απ’ τα AirPods ακούει το ερωτικό κομμάτι.

Η κοπέλα, παρασυρμένη απ’ το μαγικό τοπίο και τη μουσική, αρχίζει να χορεύει, όμως, ξαφνικά πέφτει πάνω σ’ έναν άγνωστο! Οι δυο τους ερωτεύονται απ’ την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να χορεύουν μαζί στο δρόμο, αφού η γυναίκα του έχει δώσει το ένα ακουστικό!

Η διαφήμιση μας βάζει στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο mood, ενώ παράλληλα μας λέει πως μπορεί οποιαδήποτε στιγμή κι σ’ οποιοδήποτε μέρος να συναντήσεις το άλλο σου μισό… Άσχετα με το ότι στην πραγματική ζωή δεν είναι όλα τόσο μαγικά όσο στη διαφήμιση!

Σημειώνεται ότι οι δύο πρωταγωνιστές στην πραγματικότητα είναι επαγγελματίες χορευτές, οι οποίοι γνωρίστηκαν σε μια audition στη Νέα Υόρκη, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν!

https://www.youtube.com/watch?v=P2toybKFkDo

Διαβάστε ακόμα:

To Heathrow κέρδισε τον ανταγωνισμό και μας συγκίνησε με την Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis θα σε κάνει να κλάψεις | Video