Βρήκε τυχαία τον σκύλο του στο δρόμο και είναι ό,τι πιο γλυκό έχουμε δει! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Το να χάνεις τον σκύλο σου είναι αποκαρδιωτικό και όλοι οι «γονείς» σκύλων το γνωρίζουν καλά. Αυτός ο 62χρονος βρήκε τον σκύλο του τυχαία στο δρόμο.

Όταν προσέχεις μη φύγει από το βλέμμα σου λεπτό και όταν τον φωνάζεις και δεν μπορείς να τον βρεις, βιώνεις το άγχος του γονέα για το κατοικίδιο… Το να χάσεις τον σκύλο σου είναι η μόνιμη αγωνία και το άγχος των ιδιοκτητών. Αυτός ο 62χρονος βρήκε τον σκύλο του τυχαία στο δρόμο μετά από τρία ολόκληρα χρόνια!

Viral έχει γίνει το video που δείχνει έναν 62χρονο άνδρα από τη Γεωργία να βρίσκει τον σκύλο του τυχαία στο δρόμο, τον οποίο είχε χάσει εδώ και τρία χρόνια! Συγκεκριμένα, ο άνδρας έψαχνε τον σκύλο του από το 2015 και είχε κάνει τα πάντα για να τον βρει.

Περπατούσε σε όλους τους δρόμους, είχε κολλήσει ανακοινώσεις παντού μήπως κάποιος έχει δει τον σκύλο του ή μήπως τον δει πουθενά για να τον ειδοποιήσει.

Τρία χρόνια μετά, τον εντόπισε! Με τη βοήθεια ενός υπαλλήλου στη Εθνική Όπερα και το Θέατρο Μπαλέτου, ο οποίος διαπίστωσε ότι η περιγραφή στις ανακοινώσεις ταίριαζε με τον σκύλο που είχε γίνει μόνιμος κάτοικος της περιοχής.

Ο 62χρονος πήγε στο σημείο, είδε τον σκύλο του και φυσικά τον φώναξε με το όνομα του. Ανταποκρίθηκε; Ανταποκρίθηκε! Ο σκύλος δεν σταμάτησε να κουνάει την ουρά από τη χαρά του, να πέφτει κατά πάνω του και να φωνάζει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ιδιοκτήτης και σκύλος χάρηκαν το ίδιο και επέστρεψαν μαζί σπίτι. Και αυτό το video είναι ό,τι πιο γλυκό και συγκινητικό έχουμε δει!

Διαβάστε επίσης:

Σκύλος αγκαλιάζει το αφεντικό του στο αεροδρόμιο κι εμείς λιώνουμε | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved