Μια καραβίδα κάνει τον γύρο του κόσμου για το θάρρος της να ακρωτηριαστεί προκειμένου να σωθεί απ’ το βράσιμο στην κατσαρόλα.

Viral έχει γίνει η καραβίδα που ακρωτηριάστηκε για να σωθεί απ’ το βράσιμο! Το video κάνει τον γύρο του Διαδικτύου δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πόσο δυνατό είναι το ένστικτο της επιβίωσης.

Η καραβίδα προσπάθησε να διαφύγει για να γλιτώσει το βράσιμο στην κατσαρόλα. Η στιγμή της διαφυγής της καραβίδας καταγράφηκε σ’ ένα video 11 δευτερολέπτων.

To περιστατικό έγινε σε εστιατόριο της Κίνας την ώρα που ο σεφ ετοίμαζε τα πιάτα με τα θαλασσινά. Η καραβίδα, όμως, επέλεξε να κόψει μια απ’ τις δαγκάνες της για να γλιτώσει και να ξεφύγει απ’ το σκεύος όπου ετοιμαζόταν το πιάτο.

Τελικά, ο σεφ αποφάσισε μετά την κίνηση της καραβίδας ν’ ακρωτηριαστεί για να σωθεί να την αφήσει να ζήσει. Της αγόρασε ένα ενυδρείο και πλέον η καραβίδα ζει εκεί.

https://www.facebook.com/KATOTAKA2.0/videos/2129960620371744/

Ο σεφ είπε στη συνέχεια πως πήρε μαζί του την καραβίδα και της παρείχε καταφύγιο σ’ ένα ενυδρείο στο σπίτι του.

Απ’ την πρώτη στιγμή, οι χρήστες του Ίντερνετ τον προέτρεψαν τον να την αφήσει να φύγει και να μην τη φάει.

Τα τελευταία χρόνια στην Κίνα καταναλώνονται πάρα πολλές καραβίδες. Είναι μάλιστα η μεγαλύτερη πηγή εξαγωγής καρκινοειδών στον κόσμο, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua της Κίνας. Η παραγωγή στη χώρα αυξήθηκε σε 852.300 τόνους το 2016 από 265.500 τόνους το 2007.

Διαβάστε ακόμα:

Zara, H&M και GAP ανακοίνωσαν κάτι πολύ σημαντικό