Ως καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon πήγε η Miley Cyrus και έκανε το απίστευτο. Ξέρεις σίγουρα το τραγούδι “Santa Baby”.. Ε λοιπόν, η Miley το τραγούδησε κάπως διαφορετικά, και μας άρεσε πολύ.

Καλεσμένη του Jimmy Fallon η Miley Cyrus, λοιπόν, και αυτή η τηλεοπτική συνάντηση απλά μας κατέπληξε. Γιατί;; Άλλαξε τους στίχους του “Santa Baby” και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι αυτή η αλλαγή μας αρέσει περισσότερο.

Η γνωστή ποπ σταρ αποφάσισε να δώσει μια διαφορετική εκδοχή στο τραγούδι “Santa Baby” στην εκπομπή του Jimmy Fallon “The Tonight Show”.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Miley κλήθηκε από τον Jimmy Fallon να τραγουδήσει το “Santa Baby”, όμως, η τραγουδίστρια εξέφρασε ξεκάθαρα την δυσαρέσκειά της για τους στίχους.

Πιο συγκεκριμένα, η Miley έδειξε ότι δεν της αρέσουν τόσο πολύ οι έννοιες που έχει το συγκεκριμένο τραγούδι αφού τόνισε ότι οι στίχοι του αυθεντικού τραγουδιού απλά ζητάνε από τον Άγιο υλικά αγαθά.

“Ένα αυτοκίνητο, ένα γιοτ και τσεκ επιταγών” ζητείται από τον Άγιο και σε αντάλλαγμα την “παρέα” της με τον Άγιο.

Η εκδοχή της ήταν κάπως πιο “φεμινιστική” ή να το θέσουμε καλύτερα πιο ανθρώπινη.

“Listen Santa to what I say, a girl’s best friend is equal pay” λέει η τραγουδίστρια αναφερόμενη στην ανισότητα που υπάρχει μεταξύ του άντρα και της γυναίκας.

Η Miley δεν ζητάει ούτε μετρητά, ούτε διαμάντια, ούτε μετοχές… δεν ζητάει από κανέναν τίποτα γιατί μπορεί να τ’ αγοράσει και μόνη της. Δεν χρειάζεται κάποιον να της κάνει δώρο υλικά αγαθά, δεν είναι το πρωταρχικό μέλημα μιας γυναίκας αυτό.

Αν και έχει σοκάρει πολλές φορές με την συμπεριφορά της και της δηλώσεις της, η διάσημη ποπ σταρ δίνει μια διαφορετική εκδοχή στο τραγούδι αυτό.. και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι μας άρεσε πολύ.

https://www.youtube.com/watch?v=rPdXgCq_Rlg

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι αυτό το τραγούδι μόλις το λατρέψαμε και έκανε τα Χριστούγεννα μας ακόμα πιο μαγικά.

Μπράβο Miley!

Σου υπενθυμίζουμε τι ακόμα έχουν κάνει μαζί Jimmy και Miley:

Η Miley Cyrus και ο Jimmy Fallon τραγουδούν στο Μετρό σαν μουσικοί του δρόμου (Video)

Διαβάστε επίσης:

Ποιος ξέρει καλύτερα τον Justin Timberlake: Jessica Biel ή Jimmy Fallon; (Video)