Μια υπέροχη ιστορία αγάπης απ’ το Μπρούκλιν! Έρωτας στην εποχή του κορονοϊού! Ένας 28χρονος ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, έστειλε με drone το τηλέφωνό του κι έκανε πρώτο ραντεβού όντας μέσα σε μια τεράστια φούσκα!

Έρωτας στην εποχή του κορονοϊού

Ο 28χρονος φωτογράφος Jeremy Cohen είδε την Torri να χορεύει στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου έμενε στο Μπρούκλιν. Ήθελε πολύ να τη γνωρίσει, αλλά η καραντίνα δεν του το επέτρεπε. Έτσι, αποφάσισε να τη χαιρετήσει από μακριά κι εκείνη ανταπέδωσε τον χαιρετισμό.

Για να μπορέσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί της, ο 28χρονος έβαλε τα… μεγάλα μέσα! Πέταξε ένα drone για να της στείλει το τηλέφωνό του!

Συγκεκριμένα, έγραψε σε ένα χαρτάκι το νούμερό του, και το έβαλε στο drone ώστε να το παραλάβει η κοπέλα. Εκείνη, όχι απλά το παρέλαβε, αλλά του έστειλε λίγο αργότερα και μήνυμα (αυτό της έλειπε, να μην του στείλει μήνυμα μετά από τόση προσπάθεια!).

Άρχισαν, λοιπόν, να μιλάνε για μερικές μέρες και κάποια στιγμή θέλησαν να βγουν το πρώτο τους ραντεβού. Πώς να το κάνουν, όμως, καραντινιασμένοι;

To “Up” γίνεται πραγματικότητα! Άνδρας πέταξε με μπαλόνια πάνω απ’ τη Νότια Αφρική.

Αποφάσισαν να το κάνουν από απόσταση, ο καθένας απ’ το σπίτι του! Έβαλαν να φάνε ο καθένας στο μπαλκόνι του, ενώ μιλούσαν στο τηλέφωνο. Εκείνος σε κάποια στιγμή της φώναξε: «Είσαι πολύ όμορφη!».

Όμως, επειδή αυτό δεν ήταν αρκετό, αποφάσισαν να πάνε μαζί μια βόλτα στο Μπρούκλιν. Και πώς θα ήταν ασφαλείς; Χάρη στην εφευρετικότητα του Jeremy, ο οποίος πήρε ένα μπουκέτο λουλούδια και μπήκε μέσα σε μία φουσκωτή μπάλα από πλαστικό για να μην έρθουν σε επαφή, αλλά να μπορούν να βλέπονται!

View this post on Instagram

How to date a Quarantined Cutie, Part 3.

A post shared by Jeremy Cohen (@jermcohen) on

Όλο το story τους, στο παρακάτω video:

https://www.youtube.com/watch?v=wOvhCYki5UI&feature=emb_title

Δες ακόμα:

Έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού: Οι δυσκολίες των ζευγαριών