Η Celeste Barber από την Αυστραλία μας χαρίζει άφθονο γέλιο, αφού τρολάρει φωτογραφίες των celebrities με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο που δεν γίνεται να μην το σχολιάσεις. Και όσες φωτογραφίες κι αν δημοσιεύει, πάντα θα θέλεις ακόμη μια!

Τρολάρει φωτογραφίες των celebrities στο Instagram και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό. Πάντα θέλουμε ακόμη μια φωτογραφία στην οποία θα ποζάρει σαν άλλη Kim, Jenner, Lopez. Καμία δεν έχει ξεφύγει από την  κωμικό Celeste Barber.

Τρολάρει φωτογραφίες των celebrities, προσπαθώντας να μιμηθεί τις πόζες με έναν τρόπο διαφορετικό, αλλά σίγουρα ξεκαρδιστικό! Αλλού το χέρι, αλλού το σώμα, τέλειο πρόσωπο, πάντα σέξι ή χαρούμενες…Αυτές τις πόζες παίρνουν οι διάσημοι στο Instagram, κι εμείς αναρωτιόμαστε πως το κάνουν τόσο καλά!

H κωμικός, λοιπόν, η οποία έχει περισσότερους από 4,8 εκ. followers στο Instagram, προσπαθεί να αντιγράψει τις πόζες αυτές. Και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και απ’ το πρωτότυπο!

Σε δηλώσεις της ανέφερε ότι οι άνθρωποι παίρνουν πολύ σοβαρά όσα ανεβάζουν οι διάσημοι στα social media.

Οι άνθρωποι τα παίρνουν όλα πολύ σοβαρά. Έχουν τέτοια εμμονή με τις διασημότητες, τους πλούσιους, τους προνομιούχους και όλους αυτούς τους bloggers και νομίζουν ότι οι διάσημοι όντως τα κάνουν όλα αυτά στην καθημερινή τους ζωή. Η Kim Kardashian πόζαρε για παράδειγμα, πάνω σε ένα λόφο από χώματα. Ποιος το κάνει αυτό στην πραγματική ζωή;

Τρολάρει φωτογραφίες των celebrities στο Instagram – Vol2!

Το βλέμμα της… φώκιας!

Όλες κάπως έτσι βάζουμε μάσκαρα!

No comments!

Ου λα λα!

Ένα καπέλο ακόμα και μπορεί να της έπεφταν όλα!

Τα ψώνια της εβδομάδας!

Κάπως έτσι βγαίνουμε από την παραλία. Τι όχι;

B.F.F.E.

Έρωτας είναι θαρρώ!

Όταν βλέπεις αυτόν που σου αρέσει και το παίζεις cool!

Πόση κούραση….

Και ποιος δεν μπορεί να κάνει ακροβατικά;

Mood.

Κι αν έχασες το Part1….απόλαυσε:

Η κωμικός που τρολάρει μοναδικά τι ανεβάζουν οι celebrities στο Instagram | Photos