Για ακόμα μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις, για ακόμη μια φορά μπήκε στις καρδιές μας, για ακόμα μια φορά έγινε viral. Φυσικά, μιλάμε για τον Πρίγκιπα George, ο οποίος όπου σταθεί και όπου θα είναι ΤΟ θέμα συζήτησης.

Το video με τον Πρίγκιπα George στο μπαλκόνι του Buckingham έγινε viral και ξεπέρασε ακόμα και την πρώτη -μετά το γάμο- επίσημη εμφάνιση του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δίπλα τους Πρίγκιπα William και Kate Middleton.

Ο Πρίγκιπας George μας έχει συνηθίσει στις αστείες γκριμάτσες που κάνει τις πιο ακατάλληλες στιγμές, στα χασμουρητά και τα γέλια. Και φυσικά ο φωτογραφικός φακός είναι πάντα πάνω του και όλοι περιμένουν την επόμενη “σκανταλιά” του!

Αυτή τη φορά τον έπιασε “νευρικό” γέλιο, αυτό που σε πιάνει τις πιο ακατάλληλες στιγμές, ενώ όλοι βρίσκονταν σοβαροί και επίσημοι στο μπαλκόνι για το «Trooping the Colour», το event για τα 92α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τi είδαμε σε αυτό το μπαλκόνι; Εκτός από την πρώτη εμφάνισης της Meghan στο πλευρό του Harry μετά το γάμο τους, τα ευτράπελα ήταν πολλά. Από τη μια η μικρή Charlotte να κλαίει διαρκώς -μάλλον δεν το απολάμβανε και πολύ- στην αγκαλιά της μαμάς της Kate και από την άλλη είχαμε τον Πρίγκιπα George. Ο μικρός πρίγκιπας γνωστός για το ανήσυχο “πνεύμα” του δεν σταμάτησε να μιλάει και να γελάει! Και σαν να μην έφτανε αυτό, δίπλα του ήταν η μικρή Savannah Pgillips, η εγγονή της πριγκίπισσας Άννας που είχε εκνευριστεί. Κι αφού του έκανε νόημα να σταματήσει και να ησυχάσει, τελικά αποφάσισε να του κλείσει το στόμα με το χέρι! Μια κίνηση που έγινε αμέσως viral!

Η αλήθεια είναι πως το βλέμμα του πρίγκιπα William στα δύο παιδιά τα λέει όλα. Πάντως εμείς τον Πρίγκιπα George τον αγαπήσαμε λίγο περισσότερο!

https://www.youtube.com/watch?v=O3kwtNg50NM

Διαβάστε επίσης:

Ο Πρίγκιπας George φοράει συνέχεια μόνο σορτσάκι και υπάρχει μια βαθύτερη εξήγηση γι’ αυτό