Το “Wisteria Tunnel” στην Ιαπωνία είναι απλά ονειρικό! (Photos)

LIKE US ON FACEBOOK

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν την Ιαπωνία, η Άνοιξη είναι μακράν η καλύτερη εποχή για να το κάνουν, καθώς οι ανθισμένες κερασιές αυτή την εποχή μετατρέπουν σε ένα μαγευτικό θέαμα διάφορα σημεία των πόλεων.

Ωστόσο, μόλις προστέθηκε ένας επιπλέον λόγος κι αυτός είναι το “Wisteria Tunnel” στην Ιαπωνία, το οποίο είναι ονειρικό, μαγευτικό και βγαλμένο θα λέγαμε απ’ τις σελίδες κάποιου παραμυθιού. Είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό και αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το μεγαλείο της φύσης.

Πρόκειται για κήπους στην Ιαπωνία με κρεμαστά φυτά που ονομάζονται Wisteria. Τα φυτά αυτά ανθίζουν μεταξύ άλλων σε μοβ, λευκό και ανοιχτό ροζ χρώμα, μετατρέποντας αυτά τα τούνελ σε μαγικά μέρη.

Η καλύτερη περίοδος για να δει κανείς τα wisteria είναι στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου, ενώ το πιο διάσημο τούνελ βρίσκεται στο πάρκο Ashikaga, στην πόλη Tochigi. Στο συγκεκριμένο πάρκο υπάρχουν περισσότερα από 350 διαφορετικά είδη δέντρα και λουλούδια wisteria, τα οποία ανθίζουν σε μια ποικιλία υπέροχων χρωμάτων!

Ένα ακόμη διάσημο τέτοιο τούνελ συναντάμε και στους κήπους Kawachi Wisteria, στο Kitakyushu της Ιαπωνίας. Σ’ αυτό το πάρκο ανθίζουν 22 διαφορετικά είδη wisteria, τα οποία είναι καλό να επισκεφτεί κανείς απ’ τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Μαΐου.

Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν κάτω από αυτά τα τούνελ και ν’ απολαύσουν τη βόλτα τους σε ένα μαγευτικό τοπίο. Είναι σίγουρα ένα μέρος φτιαγμένο για φωτογραφίες του Instagram, γι’ αυτό και αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι είναι αληθινό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @afifehba στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Logan Scandling (@logantscandling) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @worldshotspots στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ashikaga Flower Park in Tochigi Prefecture is beautiful year-round, but especially during wisteria season in mid-April. ? ? From Tokyo, take the Shinkansen Yamabiko or Nasuno to Oyama (40 mins), then change for the Ryomo Line to Ashikaga Flower Park station (35 mins). The park is a 3 min walk from the station, and the trip is fully covered by your JR Pass. #VisitJapanAU

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Visit Japan AU & NZ (@visitjapanau) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 中村匠 (@2megatherion) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Norizan Syahnan (@norizansyahnan) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fʀᴇᴇ Sᴘɪʀɪᴛꜱ (@freespiritedtribe) στις

Διάβασε ακόμη:

Μια πανέμορφη διαδρομή μέσα από τις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας!

Photo: DanÅke Carlsson/flickr
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved