Τα παιδιά μας χαρίζουν άφθονες στιγμές γέλιου κι αγάπης. Μια περίεργη λέξη, ένα τραγούδι από το πουθενά κι ένας χορός στο τσακίρ κέφι. Αυτό το μωράκι μιμείται τον Michael Jackson με τεράστια επιτυχία.

Αυτό το viral video της εβδομάδας πραγματικά μας έκανε να γελάσουμε πολύ και μας έφτιαξε λιγάκι τη διάθεση.Ένα μωράκι μιμείται τον Michael Jackson με τεράστια επιτυχία και γίνεται viral στα social media.

Η αδερφή αυτού του παιδιού αποφάσισε να τραβήξει video το μωράκι στο σπίτι και να το μοιραστεί με όλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και οι χρήστες στα social media είδαν ξανά και ξανά το συγκεκριμένο video, αφού πραγματικά είναι απολαυστικό.

Η χρήστης του Twitter, KalieTafoya, ανέβασε το video στο Twitter, το οποίο μέσα σε λίγες ημέρες είχε εκατομμύρια views. Συγκεκριμένα, μέσα σε 4 ημέρες είχε 3,6 εκ. views και αυτό ναι θεωρείται viral!

«Ο αδερφός μου νομίζει πως είναι ο Michael Jackson και πήρε και ίδιο jacket για να του μοιάζει», έγραψε στη λεζάντα του video.

Και οι χρήστες στα social media δήλωσαν πως ο μικρός Michael είναι πραγματικά αξιολάτρευτος! Όπως βλέπουμε στο video, το μικρό αγόρι έβλεπε στην τηλεόραση τον Michael Jackson στο διάσημο video clip Thriller, αντιγράφοντας τις κινήσεις τους! Ναι, με μεγάλη επιτυχία!

Πολλοί βρήκαν τον μικρό χαριτωμένο, άλλοι θεωρούν πως ο μικρός το έχει, είναι εξαιρετικά ταλαντούχος! Μερικοί έμειναν έκπληκτοι για το γεγονός ότι ο Michael Jackson μπορεί να έχει φύγει εδώ και χρόνια από τη ζωή αλλά εξακολουθεί να εμπνέει πολλούς ανθρώπους. Μικρούς και μεγάλους.

Σε ένα άλλο video, ο μικρός εμφανίζεται ξανά… λέγοντας πως είναι ο Michael Jackson! Απίστευτος!

Οι περισσότεροι πάντως ζητούν κι άλλα video από το μικρό και ταλαντούχο αγοράκι!

Photo: unsplash/Bruno Nascimento