Μετά τον “τσακωμό” με την Τερέζα Μέι, ο Γιούνκερ το τερμάτισε ξαμαλλιάζοντας κανονικά αυτή τη φορά μια γυναίκα στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες!

To viral video με τον Γιούνκερ να ξεμαλλιάζει γυναίκα στη Σύνοδο Κορυφής ήρθε μετά το video με την “κατσάδα” απ’ την Τερέζα Μέι, με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος της Κομισιόν να είναι δικαιωματικά ο πολιτικός της ημέρας!

Η Περνίλα Σιόλιν, αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος πρωτοκόλλου της Ε.Ε., τον χαιρέτησε μετά το τέλος της Συνόδου κι εκείνος είχε μια κάπως περίεργη αντίδραση!

Τι έκανε; Την πλησίασε χαμογελώντας, αλλά δεν την χαιρέτησε όπως θα περίμενε κανείς! Έβαλε τα χέρια του στα μαλλιά της κι άρχισε να τα κουνάει πέρα δώθε, σαν να του έδωσαν κάποιο παιχνίδι να κρατά στα χέρια του!

Φυσικά, επειδή είναι και σωστός κύριος, αφού την ξεμάλλιασε, της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο!

Στη συνέχεια του video βλέπουμε τη γυναίκα απομακρύνεται με εμφανή έκφραση απορίας και φυσικά κάνοντας μια τεράστια προσπάθεια να συγκρατήσει τα γέλια της!

Όσον αφορά τον Γιούνκερ, εκείνος συνεχίζει να χαιρετά και να ανταλλάσσει φιλιά με τις γοητευτικές κυρίες που βρίσκονταν στον χώρο!

Στο μεταξύ την Παρασκευή έγινε ακόμα ένα video με τον Γιούνκερ viral, εκείνο που τον δείχνει να μιλάει λίγο πιο… έντονα με την Τερέζα Μέι. Πώς σχολίασε ο ίδιος το συγκεκριμένο video;

Είπε χαριτολογώντας: «Τουλάχιστον, δεν χορεύαμε»!

Δες κι αυτό:

Η ατάκα του Γιούνκερ που προκάλεσε αμηχανία στους δημοσιογράφους | Video