Τα χιόνια στην Αττική είναι το θέμα της ημέρας σήμερα, με εικόνες από χιονισμένες περιοχές του νομού να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου και να μαγεύουν!

Τις τελευταίες ώρες, όμως, εκτός από φωτογραφίες, κυκλοφορεί και κάτι ακόμα στο Ίντερνετ, ακόμα πιο εντυπωσιακό! Η ομάδα Up Drones έκανε πάλι το θαύμα της και μας χάρισε το καλύτερο video της ημέρας! Η Αθήνα με χιόνια τραβηγμένη από drone είναι εντυπωσιακή!

Τραβηγμένο από ψηλά, το video μας κάνει μια βόλτα απ’ την πρωτεύουσα, περνώντας μας από σημεία που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε χιονισμένα. Η πόλη μοιάζει διαφορετική, μαγική και σίγουρα πιο ερωτική!

Τα εντυπωσιακά πλάνα από την χιονισμένη πόλη φυσικά έγιναν viral, αφού το video μέσα σε μερικές ώρες που έχει ανέβει στο YouTube μετράει ήδη πάνω από 20.000 views!

Οι χιονισμένες γειτονιές στην Αθήνα στο παρακάτω video:

Πάντως, αξίζει να τονίσουμε πως μπορεί ο παγετός να μας έχει κάνει να παγώνουμε, αλλά σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται από την Τετάρτη!

«Οι πρωινές ώρες της Τετάρτης θα είναι δύσκολες πολύ. Θα έχουμε πυκνό χιόνι και μετά θα «γυρίσει» ο καιρός και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις», δήλωσε συγκεκριμένα για το νέο ψύχος ο Γιάννης Καλλιάνος.

Δες κι αυτό:

Φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε απ’ την πανέμορφη, χιονισμένη Αττική!