Το trailer των Avengers: Endgame κυκλοφόρησε και μας αφήνει με αγωνία

LIKE US ON FACEBOOK

Ένα χαρμόσυνο νέο για τους φανς των Avengers.. κυκλοφόρησε το trailer της τελευταίας ταινίας που περίμενες με αγωνία. Όλα όσα είδαμε στο trailer, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό και που προδίδουν την συνέχεια της ιστορίας.

Το τέλος έρχεται με την ταινία Avengers: Endgame, που θα λύσει όλες τις απορίες της προηγούμενης ταινίας Avengers: Infinity War , η οποία δεν άφησε τους αγαπημένους μας ήρωες εκεί που θα έπρεπε. Το trailer των Avengers: Endgame διαθέτει μια επίσημη ανακεφαλαίωση των πρώτων ημερών για να δείξει το πόσο μακριά έχουν έρθει οι ήρωες, όπως και οι φανς, αλλά και πώς ξεκίνησαν.

Στην ομάδα του πρώτου μέρους προστέθηκαν τρεις ακόμα Avengers. Μια αναμενόμενη προσθήκη ήταν του Hawkeye και του Ant-Man, αφού το Ant-Man & The Wasp είχε συνδέεται με το Infinity War.  Η προσθήκη του Hulk ήταν επίσης κάτι που περιμέναμε, αφού τον είχαμε δει στο trailer του Infinity. Δεν τον είδαμε στην ταινία διότι η σκηνή μάχης θα πάρει μέρος Γουακάντα, την οποία θα απολαύσουμε στο μέλλον.

Στο νέο trailer του Avengers Endgame αρχικά μπορούμε να διακρίνουμε μόνο τον Hawkeye και τον Ant-Man, όπως εκείνους τους ήρωες από κάθε σύμπαν, που τα «κατάφεραν». Μαζί με τους Εκδικητές της γης ο Rocket, που επέζησε από τους Φύλακες του Γαλαξία, και η Νέμπιουλα.

Όπως και στα προηγούμενα trailers, το τελευταίο κλιπ ρίχνει τα φώτα του στις λεπτομέρειες, αφήνοντας υπονοούμενα για το τι θα έρθει στο μεγάλο φινάλε, που το Endgame υπόσχεται ότι θα είναι. Ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο, είναι το ότι οι εκδικητές θα κάνουν «οτιδήποτε χρειάζεται» για να προσπαθήσουν να ανατρέψουν τις ζημιές που έχει κάνει ο Θάνος, εν κόσμο Josh Brolin, έστω και αν ο ίδιος ο Θάνος δεν εμφανίζεται στο trailer.

Όποιο και αν είναι το τελευταίο τέχνασμα, που οι συλλεγμένοι ήρωες του σύμπαντος Marvel θα επινοήσουν, τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι θα γίνει με στυλ, με την αποκάλυψη κάποιων νέων φανταχτερών, άσπρων κουστουμιών. Το trailer τελειώνει με μια έκπληξη: Μια σκηνή με την Captain Marvel του Brie Larson, την τρίτη προσθήκη, και τον Thor, Chris Hemsworth, κατευθείαν μετά από το ντεμπούτο της στο blockbuster την περασμένη εβδομάδα, με απώτερο σκοπό να βοηθήσει τους υπόλοιπους εκδικητές.

Στις 25 και 26 Απριλίου το Endgame κυκλοφορεί παγκοσμίως αλλά… στην Ελλάδα λόγω του ότι 25 πέφτει η Μεγάλη Πέμπτη, θα κυκλοφορήσει νωρίτερα, στις 24! Να και κάτι που θα δούμε και εμείς νωρίτερα επιτέλους.

Δες και αυτό:

10 νέες ταινίες που πρέπει να δεις το 2019!

 

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved