Το trailer της ταινίας του Breaking Bad θα σε κάνει να ανυπομονείς για τις 11/10. όχι, δεν είμαστε καθόλου υπερβολικοί! Η σειρά που μας καθήλωσε, που αποτέλεσε πηγή έμπενυσης για τόσα escape rooms, για το spin off “Better Call Saul” και φυσικά αφορμή για συζήτηση ολοκληρώνεται με την ταινία “El Camino” και εμείς ανυπομονούμε!

Το trailer της ταινίας του «Breaking Bad» είναι γεγονός και ήρθε για να δώσει τέλος στις φήμες για το εαν όντως θα κυκλοφορήσει η ταινία!

Θυμίζουμε πώς αρκετό καιρό τώρα οργίζαν οι φήμες πώς ο δημιουργός της σειράς Vince Gilligan έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας υπό άκρα μυστικότητα. στο παιχνίδι των φημών μάλιστα έπαιξαν σημαντικό ρόλο και οι  πρωταγωνιστές του «Breaking Bad» Bryan Craston και Aaron Paul, οι οποίοι δημοσίευσαν στο Twitter ταυτόχρονα την ίδια φωτογραφία με την περιγραφή: «Σύντομα».

Φυσικά, από το παιχνίδι των δηλώσεων δεν έλεηξε και ο Saul Goodman, δηλαδή ο ηθοποιός  Bob Odenkirk, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η ταινία έχει ολοκληρωθεί.

Έχω ακούσει τόσα διαφορετικά πράγματα για αυτήν, αλλά είμαι ενθουσιασμένος με την ταινία του “Breaking Bad”. Ανυπομονώ να τη δω. Δεν έχω ιδέα τι γνωρίζει ο κόσμος και τι όχι. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως δεν ξέρατε ότι γυρίζεται η ταινία. Την έκαναν όμως, καταλαβαίνετε τι θέλω να πω; Πώς είναι δυνατόν να έμεινε μυστικό; Κι όμως τα κατάφεραν περίφημα να το κρατήσουν μακριά από όλους

Ο τίτλος της ταινίας είναι  «El Camino», με τις πρώτες εικόνες της ταινίας να δείχνουν τον Skinny Pete σε αίθουσα ανάκρισης να αρνείται να δώσει στους αστυνομικούς πληροφορίες για τον Jesse Pinkman. Ο χαρακτήρας του Paul -spoiler alert για όσους δεν έχουν δει τη σειρά- τελευταία φορά εθεάθη να απομακρύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση αφού διέφυγε της απαγωγής του.

Ξέρεις πόσα βιβλία θα διάβαζες εάν αποφάσιζες να κλείσεις τα social media και το netflix;

Σύμφωνα με τη σύνοψη του Netflix «Ο Τζέσι τώρα θα πρέπει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του ώστε να ελπίζει σε ένα κάποιο μέλλον».

Δες και κάτι πιο ελληνικό!

Είδαμε το trailer για την νέα σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» και αρχίσαμε να ψάχνουμε πληροφορίες (video)