Το συγκινητικό βίντεο των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» για τον Γιάννη Μπεχράκη

LIKE US ON FACEBOOK

Το συγκινητικό βίντεο των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» για τον Γιάννη Μπεχράκη, τον σπουδαίο φωτορεπόρτερ που τόσο νωρίς «έφυγε» από τη ζωή.

Ιδιαίτερα συγκινητικό είναι το βίντεο με το οποίο οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» αποχαιρετούν τον Γιάννη Μπεχράκη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 58 ετών, μετά από μακρά, άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Χαρακτηριστικά στο κείμενο κάτω από το βίντεο που ανέβασαν στο YouTube, οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» γράφουν:

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα αποχαιρετούν τον σπουδαίο Γιάννη Μπεχράκη. Έναν από τους κορυφαίους φωτορεπόρτερ στον κόσμο, μα πάνω από όλα, έναν σπουδαίο άνθρωπο που έβρισκε την ελπίδα ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις

Στην ίδια λεζάντα, σημειώνουν ακόμη ότι ο σπουδαίος φωτορεπόρτερ συνεργάστηκε μαζί τους το 2016, στην έκθεση φωτογραφίας «People on the Move» στον Αερολιμένα Αθηνών, ενώ το βίντεο από αυτή την έκθεση δημοσιεύουν για πρώτη φορά για να τιμήσουν τη «μνήμη και τη ματιά μοναδικής ευαισθησίας του Γιάννη Μπεχράκη».

Χαρακτηριστικά το κείμενο των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» αναφέρει:

«Ο Γιάννης Μπεχράκης και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα συνεργάστηκαν το 2016 στην έκθεση φωτογραφίας «People on the Move» στον Αερολιμένα Αθηνών.

Το βίντεο της έκθεσης δημοσιεύεται για πρώτη φορά στα ψηφιακά Μέσα για να τιμήσουμε τη μνήμη και τη ματιά μοναδικής ευαισθησίας του Γιάννη Μπεχράκη.

Αντίο, Γιάννη! Σε ευχαριστούμε για όλα.

Αθήνα, Μάρτιος 2019».

Διαβάστε ακόμη:

Οι 10 συγκλονιστικές φωτογραφίες με τις οποίες αποχαιρετάει το Reuters τον Γιάννη Μπεχράκη

Photo: Από την ομιλία του Γιάννη Μπεχράκη στο TEDxAthens

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved