Το σκάφος που αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό στον Πειραιά! (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Η ομάδα Up Drones «πέταξε» με το drone της πάνω απ’ την Μαρίνα Αθηνών στον Πειραιά και μας δίνει μια γεύση απ’ το σκάφος που όλοι όσοι το αντικρίζουν, μένουν με το στόμα ανοιχτό!

Ο λόγος για το σκάφος Guilty (ένοχος), το οποίο αποτελεί τη θαλαμηγό του κ. Δάκη Ιωάννου και προκάλεσε έντονα σχόλια απ’ την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις ελληνικές θάλασσες!

Το συγκεκριμένο σκάφος για πολλούς είναι μοναδικό στον κόσμο, αφού στο εξωτερικό του περιλαμβάνει μια απίστευτη χρωματική πανδαισία, που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η έμπνευση για το μοτίβο του εξωτερικού πηγάζει από το καμουφλάζ των σκαφών του Βασιλικού Ναυτικού της Βρετανίας κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που έμεινε γνωστό ως «razzle dazzle».

Στο εσωτερικό του σκάφους κυριαρχούν οι λευκές επιφάνειες και το άπλετο ηλιακό φως. Πολλοί έχουν χαρακτηρίσει το σκάφος ως την «πλωτή γκαλερί του Δάκη Ιωάννου», καθώς το λευκό εσωτερικό του λειτουργεί σαν προθήκη για την πλούσια συλλογή έργων τέχνης του Ιωάννου.

Η ομάδα Up Drones τράβηξε από ψηλά το σκάφος Guilty καθώς εκείνο οργάνωνει τα ελληνικά νερά και εισέρχεται στην Μαρίνα Αθηνών.

Δες ακόμα:

Εντυπωσιακό βίντεο: Ένα αερόστατο και ένα drone συναντιούνται τυχαία πάνω από την Ακρόπολη του Γλα

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved