«Μόλις ξεκινήσαμε», λέει η τηλεοπτική Claire Underwood στο trailer της τελευταίας σεζόν House of Cards, το οποίο είναι και το πρώτο που κυκλοφορεί μετά την αποχώρηση του Kevin Spacey στον απόηχο του σκανδάλου με τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.

Το πρώτο trailer της τελευταίας σεζόν House of Cards χωρίς τον Kevin Spacey μόλις κυκλοφόρησε κι εμείς το παρακολουθούμε με κομμένη ανάσα, ανυπομονώντας όσο ποτέ πριν την άφιξη της νέας σεζόν!

Το trailer είναι ελάχιστων δευτερολέπτων και ουσιαστικά μας δίνει μια πρώτη γεύση για το τι να περιμένουμε. Βλέπουμε ένα γρήγορο tour στα γραφεία του Λευκού Οίκου και στη συνέχεια φτάνουμε έξω απ’ το Οβάλ Γραφείο.

Εκεί, φυσικά, δεν βλέπουμε τον Frank Underwood, αλλά την Claire Underwood, η οποία σηκώνεται αποφασιστικά απ’ την καρέκλα της και λέει: “We’re just getting started” (Μόλις αρχίσαμε).

Το πρώτο trailer της τελευταίας σεζόν House of Cards χωρίς τον Kevin Spacey:

Η τελευταία σεζόν του House of Cards αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

Στο House of Cards πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφια για βραβείο Emmy Robin Wright, όπως επίσης και οι Michael Kelly, Diane Lane, Greg Kinnear, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Cody Fern, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott και Boris McGiver.

Οι διακρίσεις του House of Cards

To 2013, το House of Cards έγινε η πρώτη πρωτότυπη online σειρά που προτάθηκε στα Βραβεία Emmy. Η σειρά μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 53 υποψηφιότητες στα Emmy, έχοντας κερδίσει επτά βραβεία -συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου μεγάλου βραβείου Emmy για υπηρεσία streaming, το οποίο απονεμήθηκε στον David Fincher στην κατηγορία «Καλύτερη Σκηνοθεσία Δραματικής Σειράς».

Το House Of Cards έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα έξι φορές συνολικά, έχοντας αποσπάσει δύο βραβεία. Η ιστορική σειρά έχει επίσης συγκεντρώσει 11 υποψηφιότητες στα Βραβεία του Αμερικανικού Σωματίου Ηθοποιών, με δύο νίκες, έχει κερδίσει ένα βραβείο από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, και έχει συγκεντρώσει τέσσερις υποψηφιότητες από το Αμερικανικό Σωματείο Σεναριογράφων, με μία νίκη, δύο υποψηφιότητες στα BAFTA, τέσσερις υποψηφιότητες από το Αμερικανικό Σωματείο Παραγωγών, δύο υποψηφιότητες από το Αμερικανικό Σωματείο Σκηνοθετών και ένα βραβείο Peabody, μεταξύ άλλων διακρίσεων.