Τα fashion shows στην AXDW ήταν γεμάτα λάμψη, υπέροχες δημιουργίες, εντυπωσιακές πασαρέλες και νέες, δημιουργικές ιδέες. Ένα απ’ τα shows που μας έκανε εντύπωση ήταν αυτό της Daphne Valente και το μήνυμα που ήθελε να στείλει για τα πλαστικά στις θάλασσες.

Όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το catwalk. Αλλά πριν ξεκινήσει είδαμε την ιδιαίτερη διαφήμιση της Greenpeace για τα πλαστικά και λιγάκι απορήσαμε. Στη συνέχεια του show καταλάβαμε και το γιατί. Γιατί είδαμε το μήνυμα για τα πλαστικά στο fashion show στην AXDW απ΄την σχεδιάστρια Daphne Valente.

Το show ήταν γεμάτο με υπέροχες δημιουργίες, εμπνευσμένες από τη Ελλάδα, ενώ το μπλε χρώμα ήταν αυτό που κυριαρχούσε στην collection. Αυτό που μας έκανε εντύπωση, ήταν όταν ένα απ’ τα μοντέλα έκανε πασαρέλα με ένα νυφικό γεμάτο από πλαστικά…

μήνυμα για τα πλαστικά στο fashion show στην AXDW

Τράβηξε τα βλέμματα όλων κι αφού περπάτησε μια φορά δείχνοντας το νυφικό με τα πλαστικά, το έβγαλε πάνω στη σκηνή και εμφανίστηκε με μια μπλε δημιουργία. Το μπλε της θάλασσας. Πέταξε κάτω τα πλαστικά και επέλεξε τη “θάλασσα”.

μήνυμα για τα πλαστικά στο fashion show στην AXDW

Και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη με ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Φυσικά, το show καταχειροκροτήθηκε από όσους το παρακολούθησαν!

Δες το σχετικό video!

Λίγα λόγια για το show της Daphne Valente

Η Daphne Valente έφερε το Καλοκαίρι μέσα στο Ζάππειο στην AXDW. Εντυπωσιακές δημιουργίες, μαγιό, καφτάνια αλλά και φορέματα για όλα τα γούστα.

Η Daphne Valente γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Fashion Design στο F.I.T στη Νέα Υόρκη και Σχολή Καλών Τεχνών στο Λονδίνο. Έχει μεγάλη καριέρα ως σχεδιάστρια μόδας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και έμπνευσή της είναι τα αρχαία ελληνικά αγάλματα, διαχρονικά φορέματα, λίγα και μοναδικά κομμάτια.

Η collection που είδαμε στην πασαρέλα της AXDW είχε έντονα χρώματα με κυρίαρχο το μπλε, λιτά αλλά συνάμα εντυπωσιακά που μπορεί κάθε γυναίκα να φορέσει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δείτε τις εντυπωσιακές δημιουργίες:

Δύο σχεδιάστριες στην AXDW που μιλούν σε κάθε γυναίκα! | Photos