Όλοι οι φίλοι των video games περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του Playstation 5, της νέας κονσόλας της Sony, η οποία θα φέρει μεγάλες αλλαγές!

Σύμφωνα με ένα συγκριτικό video που παρουσίασε η Sony σε μια εταιρική παρουσίαση, η ταχύτητα του Playstation 5 είναι 8 φορές μεγαλύτερη σε σύγκριση με του Playstation 4.

To PS5 θα έχει μια άψογη απόδοση της υπηρεσίας PlayStation Now, ενώ θα προσφέρει απεριόριστο gameplay, με βελτιωμένα γραφικά και
ανανεωμένο cloud σύστημα.

Σ’ αυτό θα βοηθήσει σημαντικά και η Microsoft, μετά τη συμφωνία που υπεγράφη με τη Sony πριν από μερικές ημέρες.

Στην εταιρική παρουσίαση η Sony έδειξε ένα συγκριτικό video σχετικά με τον χρόνο φόρτωσης του PS4 απέναντι στο νέο PlayStation.

Η κυκλοφορία του PlayStation 5 αναμένεται στα τέλη του 2020.

Info!

Tο  Playstation 5 θα περιλαμβάνει δίσκο SSD, backwards compatibility και φυσικά θα δέχεται δισκάκια. Η κονσόλα θα διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή, βασισμένο στην τρίτη γενιά των επεξεργαστών Ryzen της AMD και έναν προσαρμοσμένο επεξεργαστή γραφικών, που θα βασίζεται στην οικογένεια AMD Navi, η οποία θα είναι ικανή για ανίχνευση ακτίνων σε πραγματικό χρόνο.

Ακόμα, θα περιλαμβάνει μονάδα SSD, που θα αντικαταστήσει τον σταθερό σκληρό δίσκο, με αποτέλεσμα πιο γρήγορο downloading, ταχύτερη ανάγνωση και εμφάνιση γραφικών και μικρότερους χρόνους φόρτωσης των παιχνιδιών. Λέγεται ότι θα συμπεριλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο τσιπ AMD για να παρέχει ήχο 3D .

Δες ακόμα:

Πότε θα κυκλοφορήσει το Playstation 5 και ποια τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του;

Photo: The Verge