Σαν ένα σενάριο ταινίας είναι το φετινό ημερολόγιο της ιταλικής εταιρείας ελαστικών Pirelli, η οποία κάθε χρόνο μας εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο!

Το Pirelli Calendar 2019 σηματοδοτεί την επιστροφή του απόλυτου γυμνού, το οποίο απουσίαζε απ’ το 2016, με φωτογραφίες που περιέχουν γυμνό.

Με τίτλο “Dreaming”, το ημερολόγιο, που είναι σαν σενάριο ταινίας, έχει τέσσερις γυναίκες που σκέφτονται το μέλλον τους.

Πρωταγωνίστριες; Οι Julia Garner, Laetitia Casta, Misty Copeland και Gigi Hadid.

H παρουσίαση του 46ου ημερολογίου έγινε στο Μιλάνο, σε μια εκδήλωση όπου έδωσε το παρών φυσικά και ο φωτογράφος Albert Watson.

O Albert Watson, ο οποίος έχει επιμεληθεί πολλά εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών μόδας, είναι γνωστός για τα πορτρέτα του, όπως εκείνο του Steve Jobs και του Alfred Hitchcock.

Ο ίδιος αποφάσισε ν’ αφηγηθεί μέσα απ’ τις φωτογραφίες του τις ιστορίες τεσσάρων γυναικών: Της Julia Garner, που απαθανατίζεται καταγοητευμένη από τη φύση, της Laetitia Casta ως μία ζωγράφο, τη Misty Copeland ενώ χορεύει και τη Gigi Hadid, ως μια πλούσια γυναίκα που υποφέρει από μοναξιά.

Από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το 1964, το ημερολόγιο της Pirelli αναδείχθηκε σε «αντικείμενο πόθου» για τους πιστούς συλλέκτες του. Το ημερολόγιο εκδίδεται σε 12.000 αντίτυπα και προσφέρεται ως δώρο σε σημαντικούς πελάτες ή προσωπικότητες της showbiz.

«Ήθελα να δώσω στην Pirelli κάτι το διαφορετικό σε σύγκριση με το παρελθόν. Δεν ήθελα να φωτογραφίσω μια ομάδα σούπερ μοντέλων σε μια παραλία», είπε ο Albert Watson κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και συνέχισε:

Γνωρίζω ότι η παράδοση της Pirelli ήταν αυτή ακριβώς: Ένα ημερολόγιο με κορίτσια pin-up. Πιστεύω ότι αυτό το είδος εξερευνήθηκε αρκετές φορές (…), όμως θεωρώ ότι θα ήταν καλό επίσης για την Pirelli ένα σχέδιο το οποίο θα καθοδηγεί απόλυτα η τέχνη

Στο πλευρό των τεσσάρων γυναικών εμφανίζονται επίσης ο σχεδιαστής Alexander Wang και οι χορευτές Calvin Royal και Sergei Polunin.

Δες κι αυτό:

To Pirelli Calendar 2018 κάνει ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση | Photos