Τα παιδιά των Kate- William πήγαν σήμερα για πρώτη φορά σχολείο για φέτος και οι φωτογραφίες και το video είναι ό,τι καλύτερο θα δεις!

Για την πριγκίπισσα Charlotte είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει σχολείο, μαζί με τον αδερφό της φυσικά πρίγκιπα George, και τα στιγμιότυπα είναι τόσο γλυκά!

Σ’ ένα video που πόσταρε το Kensington Palace στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, η Charlotte φαίνεται να περπατάει πηγαίνοντας στο σχολείο με τους γονείς της Kate Middleton και Πρίγκιπα William, ενώ εξίσου γλυκός είναι και ο πρίγκιπας George.

Το καλύτερο κομμάτι ήταν το ότι τα δύο αδέρφια φορούσαν ίδιες σχολικές στολές, όμως, φυσικά η Charlotte φορούσε φούστα και ο αδερφός της σορτσάκι.

Η καλύτερη στιγμή, όμως, του video είναι εκείνη στην οποία η μικρή πριγκίπισσα χαιρετάει ως είθισται την διευθύντρια του σχολείου, ενώ φτιάχνει τα μαλλάκια της που είναι πιασμένα αλογοουρά!

Η Charlotte και ο George πηγαίνουν στο St Thomas’s Batterse, αλλά φυσικά με διαφορετικά ονόματα: Τι εννοούμε; Ότι δεν τους αποκαλούν Prince George και Princess Charlotte, αλλά Charlotte και George Cambridge (όπως οι γονείς τους που είναι ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge).

Ενώ είναι η πρώτη σχολική χρονιά για την Charlotte, ο George είναι πλέον… master του σχολείου και εννοείται πως θα προσέχει την αδερφή του τις πρώτες μέρες!

Η Penny Junor, βιογράφος της βασιλικής οικογένειας, είπε στο Hello: “Ο Πρίγκιπας George είναι πολύ προστατευτικός και γλυκός με την μικρότερη αδερφή του. Είμαι σίγουρη ότι θα την φροντίσει και θα της δείξει τα κατατόπια τις πρώτες μέρες”.

Δες το video με τα παιδιά των Kate- William:

Δες κι αυτή τη στιγμή:

Η Πριγκίπισσα Charlotte βγάζει τη γλώσσα και γίνεται viral! (Video)

Photo: Instagram account/ kensingtonroyal