Ένας χρήστης του Twitter ανέβασε στο λογαριασμό του ένα πείραμα με το τσιγάρο και πόσο μας βλάπτει. Το video έγινε viral για τους σωστούς λόγους και είναι πραγματικά σοκαριστικό!

Αν ένας από τους στόχους σου για το 2019 είναι να κόψεις το κάπνισμα θα σου πούμε συγχαρητήρια! Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά μην ξεχνάς ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Και αυτό το πείραμα με το τσιγάρο θα σου θυμίσει γιατί πρέπει να το σταματήσεις.

Όλα είναι στο μυαλό. Γνωρίζεις πως το τσιγάρο βλάπτει την υγεία σου, γνωρίζεις πως κάθε φορά που βάζεις ένα τσιγάρο στο στόμα καταστρέφεις αργά και βασανιστικά τα πνευμόνια σου. Μπλοκάρεις το σύστημα και όχι εν αγνοία σου.

Σε αυτό το πείραμα με το τσιγάρο υπάρχει ένα ειδικό δοχείο στο οποίο έχουν τοποθετήσει βαμβάκι. Το ειδικό αυτό δοχείο ρουφά τον καπνό, όπως ακριβώς κάνεις εσύ με το στόμα σου, το λαιμό σου, τα πνευμόνια σου. Κάνει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, όπως κάνεις πολλές φορές κι εσύ όταν δεν είσαι καλά ή όταν βγαίνεις για ποτό.

Συνολικά κάνει 30 πακέτα τσιγάρα. Και το αποτέλεσμα είναι ενδιαφέρον και σοκαριστικό. Βλέπουμε το δοχείο πριν και μετά τον καπνό από το τσιγάρο. Βλέπουμε το κάθε εξάρτημα ξεχωριστά πως μαυρίζει μετά τον καπνό.

Βλέπουμε πως γίνονται τα πνευμόνια μετά το κάπνισμα και πώς ο λαιμός που “κατεβάζεις” τον καπνό και όλο αυτό που βρίσκεται στο σώμα σου λόγω του τσιγάρου.

Και είναι πραγματικά ανατριχιαστικό. Μετά από αυτό επιμένεις να καπνίζεις; Το video έχει 15,6 εκ. views μέσα σε λίγες ημέρες και ελπίζουμε από όλους αυτούς που αφιέρωσαν ένα λεπτό για να το δουν, κάποιοι να πήραν την απόφαση έστω να προσπαθήσουν να το κόψουν.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο παιδιά!

Διαβάστε επίσης:

Έκοψες το κάπνισμα; Σε τόσα χρόνια θα «καθαρίσει» τελείως ο οργανισμός σου