Το pause challenge είναι αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνεις στον κολλητό σου | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Τι είναι το pause challenge; Είναι το νέο «παιχνίδι», η νέα πρόκληση που έχει τρελάνει μικρούς και μεγάλους και πραγματικά είναι ξεκαρδιστικό. Δες το video και κλέψε ιδέες για να κάνεις το ίδιο στον κολλητό σου!

Τι είναι το pause challenge που μπήκε στη ζωή μας ξαφνικά; Είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό αλλά και εκνευριστικό έχουμε δει μαζί. Και θα καταλάβεις ευθύς αμέσως γιατί αυτό το παιχνίδι μπορεί να σε βάλει να τσακωθείς με την κοπέλα σου, την αδερφή σου, την μαμά σου ή τον παππού σου.

Λοιπόν, πώς παίζεται το παιχνίδι; Πάρε ένα τηλεκοντρόλ. Αν έχεις ένα παλιό που δεν χρησιμοποιείς ακόμη καλύτερα. Αν δεν έχεις, μην σκας, πάρε αυτό της τηλεόρασης.

Έχοντας το τηλεκοντρόλ ανά χείρας, σαν να είσαι ο αρχηγός της οικογένειας ένα πράγμα και να ελέγχεις τα πάντα, αυτό θα κάνεις και στην προκειμένη περίπτωση. Κάθε φορά που θα πατάς το «pause» αυτός που έχεις απέναντί σου θα πρέπει να κοκαλώνει, να σταματάει αμέσως και να μην κουνιέται.

Και αυτό ακούγεται σχετικά εύκολο όταν είσαι απλά στο δρόμο και περπατάς, όταν κάθεσαι στον καναπέ ή στο κρεβάτι. Τι γίνεται, όμως, όταν κάνεις μια πολύ σημαντική δουλειά ή όταν είσαι σε μια άβολη στιγμή;

Θα σου φέρουμε μερικά παραδείγματα για να πάρεις ιδέες…Σκέψου να θέλεις να κατέβεις από το μετρό γιατί έφτασες στη στάση που θέλεις και ο φίλος σου που έχει κατέβει πρώτος να πατά το «pause». Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως μάλλον θα κατέβεις στην επόμενη στάση.

Ή σκέψου τη μαμά σου να βάζει γάλα σε ένα ποτήρι και να της πατήσεις το «pause». Θα πρέπει να μην κουνιέται που σημαίνει ότι το γάλα θα συνεχίσει να χύνεται στο ποτήρι, στο πάτωμα, παντού. Και μετά απλά βρες μέρος να κρυφτείς.

Οι ιδέες είναι πολλές, δες το video και μην ξεχνάς να έχεις πάντα ένα τηλεκοντρόλ μαζί σου. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σου χρησιμεύσει!

The Pause Challenge

The 'pause challenge' is hilarious 😂😭Woody & Kleiny

Gepostet von UNILAD am Freitag, 2. November 2018

Δείτε επίσης:

Το πιο cute challenge για κατοικίδια στο Instagram! #Snootchallenge is here!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved