Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα μόλις 20 του χρόνια έχει καταφέρει όσα άλλοι χρειάζονται μια ζωή για να καταφέρουν. Κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και κάθε μέρα που περνάει φτάνει όλο και πιο ψηλά στον στόχο του.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής του τένις είναι ήδη στο νούμερο 12 της παγκόσμιας κατάταξης και όλα δείχνουν ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα μπορέσει άνετα να φτάσει στους κορυφαίους των κορυφαίων. Όμως, τι άλλο κάνει ο Τσιτσιπάς, εκτός απ’ το να παίζει τένις; Το μυστικό προφίλ του Τσιτσιπά στο Instagram δείχνει το δεύτερο κρυφό του ταλέντο, το οποίο δεν είναι άλλο απ’ τη φωτογραφία!

Όλοι τον ακολουθούμε και βλέπουμε φωτογραφίες του στον επίσημο λογαριασμό του με το όνομά του, όμως, ανακαλύψαμε πως έχει και δεύτερο προφίλ στο Instagram!

O απίστευτος λογαριασμός Steve The Hawk ανήκει στον Στέφανο Τσιτσιπά. Μέσα απ’ αυτό το προφίλ, ο 20χρονος πρωταθλητής ξεδιπλώνει το ταλέντο του στη φωτογραφία!

Ο Στέφανος ανεβάζει στιγμιότυπα απ’ τα ταξίδια του, με τις φωτογραφίες να είναι πραγματικά εντυπωσιακές!

Το χόμπι του Τσιτσιπά είναι η φωτογραφία και εμείς χαζεύουμε στο προφίλ του και ταξιδεύουμε μαζί του στα μέρη που έχει πάει, ανακαλύπτοντας την καλλιτεχνική πλευρά του αγαπημένου μας τενίστα.

View this post on Instagram

ᴏᴜᴛ ᴏғ ғᴏᴄᴜs.

A post shared by STΞVΞ THΞ HΛWK (@stevethehawk) on

View this post on Instagram

🚇 #sᴛᴇᴠᴇᴛʜᴇʜᴀᴡᴋ 🦅

A post shared by STΞVΞ THΞ HΛWK (@stevethehawk) on

View this post on Instagram

all roads lead to rome. #stevethehawk 🦅

A post shared by STΞVΞ THΞ HΛWK (@stevethehawk) on

Θυμήσου κι αυτό:

Ο κορυφαίος Casey Neistat αποθεώνει τον Τσιτσιπά και τον καλεί να κάνουν ένα video μαζί!