Το (μπλακ) χιούμορ του Τραμπ και η επική αντίδραση στο πρόσωπο του Κιμ! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Η ιστορική συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη απασχόλησε όλο τον κόσμο και φυσικά ο απρόοπτος Τραμπ δεν μας απογοήτευσε. Το χιούμορ του Τραμπ και η επική αντίδραση του Κιμ.

Το χιούμορ του Τραμπ είναι γνωστό…Μόνο ο ίδιος γελάει με τα αστεία του ενώ αφήνει τους άλλους με το στόμα ανοιχτό και μη μπορώντας να αντιδράσουν. Το ίδιο έπαθε και ο Κιμ.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος θέλησε να σπάσει τον «πάγο» και φυσικά έβαλε τα «μεγάλα μέσα»: Το χιούμορ του. Λίγο πριν καθίσουν στο γεύμα εργασίας κατά τη σύνοδο στη Σιγκαπούρη, εκπρόσωποι του Τύπου μπήκαν στην αίθουσα προκειμένου να φωτογραφίσουν τους δύο ηγέτες.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα κλικς των φωτογράφων πήραν «φωτιά» και ο Τραμπ που αγαπά τον φακό αλλά ένιωσε λίγο αμήχανος, είπε να σπάσει τον πάγο κάνοντας ένα αστειάκι.

«Βγάζετε καλές φωτογραφίες όλοι σας ώστε εμείς να δείχνουμε καλοί, όμορφοι, αδύνατοι και τέλειοι;», ρώτησε ο Ντόναλντ Τραμπ τους δημοσιογράφους γελώντας.

Μόνο που ο Κιμ δεν γέλασε. Ο Κιμ έμεινε ανέκφραστος, μόλις συνειδητοποίησε ή του μετέφρασαν το αστειάκι του Τραμπ….

Trump Asks If They Look Handsome And Thin In Photos

Trump to photographers: Are you taking good pictures so we look 'nice and handsome and thin?'Kim Jong-un: …

Gepostet von NowThis Politics am Montag, 11. Juni 2018

Ο Κιμ θα μπορούσε να είναι ο κολλητός σου. Όταν του ζητάς να σε βγάλει μια ωραία, «αυθόρμητη» φωτογραφία. Σε βγάζει 10 φωτογραφίες και δεν σου αρέσει καμία. Αυτή η ανεκτίμητη αντίδραση στο πρόσωπο τα λέει όλα!

Τελικά, μήπως ο Κιμ έχει περισσότερο χιούμορ από τον Τραμπ; Πάντως, αυτή τη φορά το δικό του πρόσωπο έγινε viral στο video που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και έχουν δει εκατομμύρια άνθρωποι!

Διαβάστε επίσης:

Οι σωματοφύλακες του Κιμ είναι fit και γίνονται viral! | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved