Όλοι γνωρίζουμε ότι τα μωρά μόλις γεννιούνται αλλά και αργότερα, είναι λιγάκι αστεία. Κάνουν αστείους μορφασμούς και γκριμάτσες και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τα χαζεύουμε αφού μας φτιάχνουν τη μέρα. Οι επαγγελματικές φωτογραφίσεις μωρών τείνουν να γίνουν τάση, αλλά η συγκεκριμένη απλά μας “έλιωσε”!

Σίγουρα θα χαζεύεις κι εσύ φωτογραφίες από τότε που ήσουν μικρός. Κάπου τις έχεις καλά κρυμμένες και τις ξεθάβεις μια στο τόσο για να θυμηθείς, να γελάσεις λιγάκι με σένα και τα αδέρφια σου.

Πλέον, οι φωτογραφίσεις μωρών τείνουν να γίνουν τάση, αφού ολοένα και περισσότεροι γονείς οργανώνουν επαγγελματική φωτογράφιση για τα παιδιά τους για να έχουν κάτι να θυμούνται. Κι ενώ όλοι περιμένουν να δουν χαρούμενα και χαμογελαστά μωρά… μερικά απλά έχουν νεύρα.

Είναι γεννημένα με νεύρα ή απλά παίρνουν τις πιο αστείες γκριμάτσες και κάπως έτσι βγαίνουν και οι πιο επικές φωτογραφίες.

Κι εμείς βρήκαμε το μωρό που μας έκανε να κλάψουμε απ’τα γέλια! Μπορεί να είναι λιγάκι θυμωμένο, να μην είναι στην καλύτερή του μέρα, κάτι το ζορίζει και το εκνευρίζει αλλά δεν παύει να είναι ένα από τα πιο cute μωρά που έχουμε δει!

Αυτό το μωράκι, η Luna, είναι μόλις 14 ημερών και όπως φαίνεται δεν τις αρέσουν και δεν ενδιαφέρεται για τις φωτογραφίσεις… αλλά ο φακός την αγαπά! Στην πραγματικότητα, για τους γονείς της, Lori και Christian Muse, δεν ήταν μια έκπληξη αυτή η φάτσα… γιατί την έχουν ξαναδεί. Μάλιστα, προειδοποίησαν τον φωτογράφο πως μερικές φορές δείχνει θυμωμένη. Εντάξει, μπορεί απλά να μην αγαπά τα φλας… ωστόσο είναι κυρία!

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο φωτογράφος, η Luna ήταν πολύ ήρεμη κατά τη διάρκεια του photoshooting χωρίς να εμποδίζει τη διαδικασία με κλάματα. Μάλιστα, ο φωτογράφος ανέφερε πως έχει μια απ’ τις καλύτερες εκφράσεις που έχει φωτογραφίσει ποτέ. Και για να είμαστε ειλικρινείς… εμείς συμφωνούμε!

Το μωράκι ήταν τυλιγμένο με cozy και ζεστές κουβέρτες, είχε ωραίες κορδέλες στο κεφάλι αλλά όσο διήρκεσε η φωτογράφιση (περίπου 90 λεπτά) δεν φαίνεται να το απόλαυσε.

Όλοι οι υπόλοιποι πάντως θα την θυμούνται για καιρό!

Και τελικά… μήπως υπάρχει λόγος για όλες αυτές τις γκριμάτσες;;;

Τα μωρά κάνουν επίτηδες γκριμάτσες κι αυτός είναι ο λόγος!