Το μεγαλύτερο escape room στην Ευρώπη θα γίνει η σειρά του Netflix, La casa de papel! Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής!

Η τέλεια ληστεία, το Money Heist ή απλά το La casa de papel γίνεται escape room! Ληστεία, όμηροι, όπλα και πολλά πολλά πολλά χρήματα!

Η ισπανική σειρά του Netflix που μας κράτησε όλους κολλημένους στις οθόνες μας και μας έκανε ν’ ανυπομονούμε για τον επόμενο κύκλο τόσο όσο καμία άλλη, έκανε κάποιους να σκεφτούν λίγο πιο δημιουργικά και να φτιάξουν το μεγαλύτερο escape room στην Ευρώπη, το οποίο είναι βασισμένο στη ληστεία του νομισματοκοπείου της Ισπανίας.

Αν αναρωτιέσαι πού θ’ ανοίξει το ecsape room La casa de papel, η απάντηση είναι ακριβώς αυτή που περιμένεις: Στη Μαδρίτη!

Ο στόχος των παικτών είναι ακριβώς ο ίδιος με των ληστών στην ισπανική σειρά: Να βγουν απ’ το νομισματοκοπείο/ δωμάτιο, έχοντας πάνω τους 2,4 εκατομμύρια ευρώ ενώ στον δρόμο τους φυσικά θα βρεθούν πολλά εμπόδια.

Ο χρόνος που θα έχουν στη διάθεσή τους οι παίκτες είναι 75 λεπτά κι εννοείται πως όλοι παίζουν με κόκκινες φόρμες και μάσκες του Νταλί!

«Μια συναρπαστική εμπειρία, μοναδική στη μορφή της και με την ατμόσφαιρα της σειράς, θα σας κάνει να ξαναζήσετε την ιστορία στο πρώτο πρόσωπο. Θα καταφέρετε να ξεφύγετε με 2,4 εκατομμύρια ευρώ;», σημειώνεται στην περιγραφή του escape room La casa de papel.

Τα εισιτήρια κυμαίνονται από 22 έως και 25 ευρώ.

Πιστεύουμε ανυπομονείτε όσο κι εμείς να πάτε Μαδρίτη! Τα εγκαίνια είναι στις 6 Οκτωβρίου, ακόμα να τσεκάρεις εισιτήρια;

Διαβάστε ακόμα:

Το The Cue μας βάζει μέσα στο μυαλό κάποιου που φτιάχνει escape rooms και μας ενθουσιάζει