Το επίσημο trailer του La Casa De Papel βάζει “φωτιές”: Η σύλληψη και ο… Berlin!

LIKE US ON FACEBOOK

Το επίσημο trailer του La Casa De Papel μόλις κυκλοφόρησε και απλά σταμάτα για λίγο ό,τι κάνεις. Κάθισε απολαυστικά στην καρέκλα σου και δες το video με προσοχή!

Το επίσημο trailer του La Casa De Papel μόλις κυκλοφόρησε και είναι αυτό που περιμέναμε! Μας δίνει πολλά νέα στοιχεία, μας έβαλε σε σκέψεις, μας γέμισε με αγωνία και φυσικά ανυπομονούμε για την επίσημη πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου!

Η αγαπημένη μας ομάδα βρίσκεται στην Ταϊλάνδη με ένα δισεκατομμύριο ευρώ από το Βασιλικό Ισπανικό Νομισματοκοπείο. Κι εκεί που δείχνουν ανέμελοι και απολαμβάνουν τις διακοπές τους ένα από τα μέλη έχει συλληφθεί.

Όπως βλέπουμε στο trailer πρόκειται για τον Rio. Ο Rio έχει συλληφθεί και βλέπουμε μάλιστα, πως περνάει και από… βασανιστήρια, εικάζουμε προκειμένου να ομολογήσει πληροφορίες για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας!

Όμως, δεν είναι μόνος του γιατί η ομάδα του -και δε η Tokyo- θα κάνει τα πάντα για να σωθεί. Και ο μόνος τρόπος για να τον σώσουν και να προστατέψουν το μυστικό των άλλων, είναι να τους μαζέψουν όλους μαζί και πάλι για να κάνουν μια νέα ληστεία, τη μεγαλύτερη ληστεία που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί! Πού, πώς, πότε, ποιοι; Αυτό παραμένει άγνωστο γιατί δεν γίνεται να μας δώσουν και όλες τις πληροφορίες στο… “πιάτο”!

Το trailer έχει δράση, έρωτας, αγωνία, πυροβολισμούς και έναν “Καθηγητή” που, όπως πάντα, συντονίζει και φροντίζει την ομάδα του. Και το πιο επικό; Αυτό στο αφήσαμε για το τέλος… Ο Berlin ή αλλιώς Andres κάνει την εμφάνισή του στο τέλος!

Τελικά, δεν πέθανε στο Νομισματοκοπείο;

Δες το επίσημο trailer του La Casa De Papel:

Δες και αυτό:

Πάτα pause σε ό,τι κάνεις: Ο «Profesor» κάτι έχει να σου πει!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved