Λίγα πράγματα σε αυτή τη ζωή μας φτιάχνουν τη διάθεση και ένα από αυτά είναι τα διάφορα βιντεάκια που πετάγονται μπροστά μας και μας κάνουν να γελάμε μέχρι δακρύων… Τι εννοείς εσύ δεν έχεις δει ακόμη το video με τον Σπύρο Παπαδόπουλο; Δες το!

Το επικό video με τον Σπύρο Παπαδόπουλο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου κι εμείς το έχουμε δει τουλάχιστον 5 φορές (χωρίς υπερβολή όμως) στο repeat. Γιατί; Ο λόγος είναι απλός: Μας φτιάχνει τη διάθεση κι αυτό είναι αρκετό.

Οι Μέλισσες τραγούδησαν στο «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», την εκπομπή που όλοι αγαπάμε και όλοι έχουμε χαζέψει στην τηλεόραση, έχουμε κάνει αλλαγή του χρόνου, έχουμε βιώσει χωρισμούς, έχουμε ρίξει κι ένα τσιφτετέλι μόνοι μας στον καναπέ.

Αυτή η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου μας έχει χαρίσει πολλές στιγμές και μέσα σε αυτές ήρθε να προστεθεί ακόμη μια. Οι Μέλισσες τραγουδούσαν Eminem και ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκανε…. τα χορευτικά του.

Ήταν κάτι ανάμεσα σε καράτε, στο “παθαίνω εγκεφαλικό”, στο “δεν ξέρω τι να κάνω με τα χέρια μου”, “κάνω το ρομπότ” … Όχι, το thug life δεν είναι για τον Σπύρο Παπαδόπουλο αλλά τουλάχιστον το προσπάθησε πολύ. Ναι, είναι σαν τον θείο που λέει “εγώ θα κάτσω εδώ με τη νεολαία”, έχουμε κι εμείς έναν τέτοιο στην οικογένεια.

Φυσικά, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έπαιξαν το video στους “Ράδιο Αρβύλα” , τρολάροντας λίγο τον παρουσιαστή. Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Σπύρο Παπαδόπουλο λέγοντας πως «Σπύρο, αν θέλεις να μιλήσεις είμαστε εδώ για σένα, ανά πάσα στιγμή, οποιαδήποτε ώρα, είμαστε εδώ».

Εμείς πάντως προσπαθήσαμε να αντιγράψουμε τις χορευτικές του κινήσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι μοναδικός!

Διαβάστε επίσης:

Φαντάζεστε το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» χωρίς τον Σπύρο Παπαδόπουλο;