Το επικό video απ’ την Κρήτη που πρέπει να δεις…H super-γιαγιά, ο Ψαραντώνης και ο τουρίστας!

LIKE US ON FACEBOOK

Ακόμα ένα επικό video απ’ την Κρήτη και συγκεκριμένα για τον Ημιμαραθώνιο που θα διεξαχθεί τον Οκτώβρη του 2018. Η super-γιαγιά, ο Ψαραντώνης και ο Γερμανός τουρίστας που το ‘σκασε!

Το video απ’ την Κρήτη δημιουργήθηκε για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης και σε “ψήνει” να βρεθείς κι εσύ εκεί και να τρέξεις παρέα με…τον Ψαραντώνη, τη super γιαγιά και τον Γερμανό τουρίστα.

Το video ξεκινά με ένα ωραίο πρωινό στη Νότια Κρήτη, με υπέροχες εικόνες και τρεις Κρητικούς να τραγουδούν στο αυτοκίνητο και έναν τουρίστα να απολαμβάνει τη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Λυβικού πελάγους.

Αντικρίζοντας τον τουρίστα στην άκρη του γκρεμού, οι Κρητικοί νομίζουν πως θέλει να αυτοκτονήσει. Τον “γραπώνουν” και τον βάζουν μέσα στο αυτοκίνητο νομίζοντας πως του έσωσαν τη ζωή. Τον πηγαίνουν σπίτι ενώ έχουν ήδη ειδοποιήσει τη super γιαγιά να του φτιάξει φαγητό!

Ο τουρίστας πανικόβλητος, αδυνατεί να καταλάβει τι συμβαίνει αλλά μάλλον το απολαμβάνει. Στο τραπέζι χαλαρώνει, πίνει ρακή και γεύεται όλα τα καλούδια.

Στο σπίτι κανείς δεν γνωρίζει Αγγλικά εκτός απ’ τη γιαγιά που έχει αναλάβει ρόλο…μεταφράστριας. Εκεί βρίσκεται και ο Ψαραντώνης γνωστός για το χιούμορ του, ρωτά τον τουρίστα τι έχει την Μέρκελ, ενώ ο τουρίστας κάνει τα γλυκά μάτια στην κοπελιά που κάθεται απέναντί του. Δεν ξέρει, όμως, που έχει “μπλέξει”.

Ο Ψαραντώνης πιάνει τη λύρα και το Κρητικό γλέντι ξεκινάει. Το διακόπτει όμως ο κρότος της μπαστούνας του Παππού που σαν μια ακόμα ένδειξη φιλοξενίας προξενεύει στον τουρίστα το Κατερινιώ. Ο τουρίστας στην αρχή νομίζει ότι το Κατερινιώ είναι η γαλανομάτα κοπελιά. Όταν καταλαβαίνει ότι δεν είναι, το σκάει από το παράθυρο και τρέχει στα αμπέλια και τις ελιές της φιλόξενης Κρήτης.

Δες το επικό video απ’ την Κρήτη:

??‍♂️Ο τουρίστας τό σκασε ?Δείτε το μέχρι τέλος!☺️Με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού και με τη συμμετοχή του Ψαραντώνη και της Super Γιαγιάς το φετινό σποτ.✏️Κάνε την εγγραφή σου εδώ https://goo.gl/rfwBv7 και τρέξε στη "Φιλόξενη Κρήτη"•Ημιμαραθώνιος Κρήτης / 7 Οκτωβρίου 2018 / Αρκαλοχώρι Ηρακλείου •Διοργάνωση : Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου☀️Ένα ωραίο πρωινό στη νότια Κρήτη τρεις κρητικοί τραγουδούν στο αυτοκίνητο και ένας τουρίστας απολαμβάνει την θέα στο απέραντο γαλάζιο του Λυβικού πελάγους. ?Οι Κρητικοί βλέπουν στην άκρη του γκρεμού τον τουρίστα και νομίζουν ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Τον βάζουν στο αυτοκίνητο για να τον πάνε σπίτι τους και να τον περιποιηθούν.?Ο τουρίστας αρχικά πανικοβάλλεται αλλά φτάνοντας στο σπίτι καταλαβαίνει ότι όλοι έχουν αγνές προθέσεις, χαλαρώνει και απολαμβάνει την κρητική φιλοξενία. •Στο σπίτι δεν ξέρει κανείς άλλος ??Αγγλικά, παρά μόνο η Γιαγιά που γνωρίσαμε στο περσινό σποτ. Η Γιαγιά μιλάει με τον τουρίστα και μεταφράζει αυτά που θέλει να πει. •Ο Ψαραντώνης γνωστός για το χιούμορ του, πειράζει τον τουρίστα ενώ αυτός γλυκοκοιτάζει την γαλανομάτα κοπελιά απέναντι. •Ο Ψαραντώνης πιάνει τη λύρα και το Κρητικό γλέντι ξεκινάει. Το διακόπτει όμως ο κρότος της μπαστούνας του Παππού που σαν μια ακόμα ένδειξη φιλοξενίας προξενεύει στον τουρίστα το Κατερινιώ. •Ο τουρίστας στην αρχή νομίζει ότι το Κατερινιώ είναι η γαλανομάτα κοπελιά. Όταν καταλαβαίνει ότι δεν είναι, το σκάει από το παράθυρο και τρέχει στα αμπέλια και τις ελιές της φιλόξενης Κρήτης.➡️ Αν θέλεις κι εσύ να τρέξεις στη φιλόξενη Κρήτη, δήλωσε συμμετοχή στο www.cretehalfmarathon.com . Το Κατερινιώ θα είναι εκεί…..

Gepostet von Ημιμαραθώνιος Κρήτης • Crete Half Marathon am Freitag, 3. August 2018

Αν θέλεις κι εσύ να τρέξεις στη φιλόξενη Κρήτη, δήλωσε συμμετοχή στο cretehalfmarathon.com.

Info!

Πότε; 7 Οκτωβρίου 2018

Πού; Αρκαλοχώρι Ηρακλείου

Διοργάνωση: Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου

Διαβάστε επίσης:

Όλη η Κρήτη σε 25 δευτερόλεπτα! (Video)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved