Η διασκέδαση στην Ελλάδα δεν σταματά και καινοτόμες ιδέες πάντα υπάρχουν. Το drive-in cinema είναι η νέα μόδα του φετινού Καλοκαιριού κι έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. 

Ο κόσμος αποζητά τρόπους να περνάει καλά και παρά τον κορονοϊό η ψυχαγωγία και η διασκέδαση είναι στοιχεία απαραίτητα στην καθημερινότητά μας. Εδώ και λίγο καιρό έχουμε δει να λαμβάνουν χώρα ολοένα και περισσότερες εκδηλώσεις drive-in, όπως η συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Γλυφάδα.

Το drive-in cinema είναι ένας θεσμός που επανέρχεται από το μακρινό παρελθόν με αφορμή την ασφαλή διασκέδαση εν μέσω της πανδημίας του κορονοιού. Ο κόσμος επιλέγει να δει την ταινία που προτιμά από το αυτοκίνητό του, χωρίς να συνωστίζεται, αλλά έχοντας τριγύρω του αρκετό ακόμα κόσμο.

Μάλιστα, στον λόφο του Λυκαβηττού, σ’ ένα απ’ τα ομορφότερα και πιο κεντρικά μέρη της Αθήνας, έχει δημιουργηθεί ένα υπέροχο σημείο συνάντησης των σινεφίλ κι όχι μόνο. Στον όμορφο αυτό χώρο έχουν ήδη αρχίσει να προβάλλονται ταινίες, ενώ πρόκειται να λάβουν χώρα και συναυλίες μες το Καλοκαίρι.

Η Κωνσταντίνα Μητατάκη βρέθηκε ακριβώς εκεί, στο κέντρο της Αθήνας, στον λόφο του Λυκαβηττού, και απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό στιγμιότυπα από το drive-in cinema τη στιγμή που προβαλλόταν το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουνίου η ταινία «Grease».

Το drive-in cinema στον Λυκαβηττό μέσα απ’ τον φακό του iPop.gr

Η είσοδος ήταν ανοιχτή από νωρίς κι οι σινεφίλ είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν την όμορφη θέα από τον λόφο του Λυκαβηττού, λίγο πριν την έναρξη της ταινίας.

drive-in cinema

Καθώς νύχτωνε, όλο και περισσότερος κόσμος μαζευόταν στον λόφο του Λυκαβηττού.

drive-in cinema

Δες ακόμα:

Έτσι είναι τα Αναφιώτικα μετά την επιχείρηση καθαρισμού (Photos)

Photos: Κωνσταντίνα Μητατάκη