Το -αποκαλυπτικό- ατύχημα της Παπαδάκη στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Ένα άκρως αποκαλυπτικό ατύχημα είχε η Γκαρμπριέλα Παπαδάκη στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς λύθηκε το φόρεμά της στον πάγο. «Έζησα τον χειρότερο εφιάλτη μου» δήλωσε η ίδια.

Ένα ατύχημα είχε η Παπαδάκη στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιοντσάνγκ, καθώς χόρευε στον πάγο με τον παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν.

Η 22χρονη αθλήτρια ελληνικής καταγωγής που μαζί με τον παρτενέρ της είναι φαβορί για το χρυσό, μόλις ξεκίνησε το πρόγραμμα λύθηκε το κοστούμι της με αποτέλεσμα να φανεί το στήθος της.

Μερικά δευτερόλεπτα αφού ξεκίνησαν τη χορογραφία στον πάγο, λύθηκε το φόρεμά της και φάνηκε το στήθος της, ενώ δεν μπορούσε να κάνει κάτι.  «Το πάνω μέρος του φορέματός μου άνοιξε, μου έφυγε, το ένιωσα και απλά συνέχισα το πατινάζ, δεν είχα άλλη επιλογή. Το κατάλαβα κατευθείαν και προσευχήθηκα. Ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω», δήλωσε η Γκαμπριέλα Παπαδάκη με δάκρυα στα μάτια.

Φυσικά η ίδια δεν το έβαλε κάτω αλλά συνέχισε να χορεύει με τον Γκιγιόμ Σιζερόν.

Ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Είπα στον εαυτό μου »δεν έχω επιλογή, πρέπει να συνεχίσω». Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να κάνουμε τόσο ωραίο πρόγραμμα με ό,τι συνέβαινε

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 81.93 βαθμούς κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο σύντομο πρόγραμμα ενώ την πρώτη θέση πήρα οι Καναδοί Τέσα Βίρτου και Σκοτ Μόιρ.

Πάντως, ο πρόεδρος της γαλλικής Ομοσπονδίας Παγοδρομίας, Ντενί Γκαγιαγκέ εξέφρασε την υποστήριξή του στην Παπαδάκη, λέγοντας πως «Δεν είναι τα πατίνια ούτε τα κοστούμια που κερδίζουν έναν διαγωνισμό, είναι το ηθικό. Πολύ σοβινιστικά, νομίζω ότι έχουμε μακράν το καλύτερο ελεύθερο πρόγραμμα», δηλώνει. «Πέρυσι, είχαμε κερδίσει και δεν βλέπω γιατί με ένα καλύτερο πρόγραμμα, δεν θα επιτύχουμε το ίδιο από αύριο».

Συμβαίνουν αυτά!

Photo:  AP/ Julie Jacobson

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved