#Μενουμεσπιτι για όσο χρειαστεί κι ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. #Μενουμεσπιτι για να τελειώσει όλο αυτό, όσο πιο γρήγορα κι αναίμακτα γίνεται. Κι όσο #μενουμεσπιτι , υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε και να περάσουμε παραγωγικά τον χρόνο μας. Τι να κάνεις στο σπίτι; Ένα account στο Instagram μοιράζεται μαζί μας τις καλύτερες ιδέες. 

Γιατί δεν είσαι μόνος σε αυτό. Είμαι όλοι μαζί. Κι αυτό μόνο πρέπει να μας δίνει δύναμη. Αν όλοι μαζί κάνουμε αυτό που πρέπει τη δεδομένη στιγμή, όλα θα τελειώσουν.

Και μόλις τελειώσουν θα μπορούμε να βγούμε στο δρόμο και να το γιορτάσουμε. Μέχρι τότε, όμως, #μενουμεσπιτι κι υπάρχουν ένα σωρό όμορφα πράγματα μπορούμε να κάνουμε.

Τι να κάνεις στο σπίτι; Ακολούθησε αυτό το account στο Instagram, για να πάρεις ιδέες!

Μπορεί να καθόμαστε στο σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να βγούμε στο μπαλκόνι, να πιούμε εκεί τον καφέ μας, να πιάσουμε κουβέντα στον γείτονα που είναι επίσης, μόνος του!

Μπορεί τα γυμναστήρια να έκλεισαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να κάνουμε γυμναστική στο σπίτι μας. Κάνε γυμναστική, δοκίμασε να κάνεις yoga. Βάλε κάθε μέρα τη γυμναστική στο σπίτι σου… άλλωστε κυκλοφορούν ένα σωρό videos στο YouTube, τα οποία θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας!

Δες ταινίες. Πολλές ταινίες! Υπάρχει καλύτερος τρόπος να περάσεις την ώρα σου; Παρακάτω θα δεις και ορισμένες προτάσεις:

Και μήπως ήρθε η ώρα να δεις εκείνη τη σειρά που έχεις αφήσει στον τρίτο κύκλο το 5ο επεισόδιο; Τι περιμένεις;

#Μενουμεσπιτι και θέλουμε διαρκώς κάτι να τσιμπάμε. Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να δείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις. Μπορείς να πειραματιστείς με καινούργιες συνταγές!

Ή μήπως ήρθε η ώρα να γίνεις δημιουργικός; Ευτυχώς, υπάρχει το Pinterest αλλά και το Instagram, όπου μπορείς να βρεις πολλές ωραίες ιδέες για να διακοσμήσεις το σπίτι σου ή το δωμάτιό σου.

Ποιος είπε ότι θα χαθεί η επικοινωνία; Ευτυχώς, υπάρχει το Skype και τα social media και μπορείς να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου αριθμούς. Να κάνετε παρέα ο ένας στον άλλον, από μακριά!

Φτιάξε ντουλάπες και βιβλιοθήκες. Είναι η ευκαιρία που έψαχνες για να βάλεις μια τάξη. Διαρκώς έλεγες πως θα το κάνεις κάποια μέρα… ε, αυτή η μέρα έφτασε!

Αν έχεις κατοικίδιο παίξε μαζί του. Κάντο μπάνιο. Και πάλι παιχνίδι! Είσαι από τους τυχερούς!

Και ποιος δεν αγαπά τα επιτραπέζια; Παίξε επιτραπέζια με την οικογένειά σου που έχεις καιρό να παίξεις. Θα γελάσεις και η ώρα θα περάσει ευχάριστα!

Αν είσαι υγιής, τότε μπορείς να συνεισφέρεις και να δώσεις αίμα ακολουθώντας όλα τα μέτρα. Υπάρχει ανάγκη κι εσύ μπορείς να βοηθήσεις!

Δες κι αυτό:

“Μη γίνεις σαν τον Γιώργο”: Το νέο βίντεο του “Μένουμε σπίτι”