Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, συγκλόνισαν το κοινό όταν ανακοίνωσαν στις 8 Ιανουαρίου ότι αφήνουν τη θέση τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μία από τις πιο αξιοσημείωτες αλλαγές που κάνουν είναι η άρνησή τους να δίνουν πρόσβαση σε μια σειρά από βρετανικά Μέσα στα Δελτία Τύπου τους, καθώς αισθάνονται πως τα Μέσα ήταν άδικα και προσπάθησαν να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον της Meghan Markle. Τι έχουν γράψει, όμως, κατά καιρούς τα Μέσα για την Meghan Markle;

Απ’ την ανακοίνωση του ζευγαριού και μετά, πολλοί Βρετανοί έψαξαν και βρήκαν τίτλους που έκριναν την Meghan Markle και τους έβαλαν δίπλα σε αντίστοιχους τίτλους -πολλές φορές των ίδιων συντακτών- που αναφέρονται στην Kate Middleton.

Τελικά τα Μέσα αγαπάνε την Kate Middleton και μισούν την Meghan Markle; Ρίξε μια ματιά στους παρακάτω τίτλους που έχουν γράψει τα Μέσα για την Meghan Markle και πες μας!

Τι έχουν γράψει κατά καιρούς τα Μέσα για την Meghan Markle;

Η συμπάθεια των Μέσων προς την Kate Middleton δεν μπορεί να κρυφτεί! Δεν νομίζω πως υπάρχει βρετανικό Μέσο που να μην την αποθεώνει, όπως επίσης δύσκολα θα βρεις βρετανικό Μέσο που να μην έχει ασκήσει κριτική στην Meghan Markle. Πάμε να δούμε μερικά τρανταχτά παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι όντως (και) τα Μέσα τα έχουν βάλει με τη δούκισσα του Sussex, ενώ την ίδια στιγμή για το ίδιο θέμα μπορεί να είχαν εκθειάσει την δούκισσα του Cambridge;

#1 Όταν τα λουλούδια της Kate στον γάμο της ακολουθούσαν τον βασιλικό κώδικα, ενώ της Meghan ήταν… επικίνδυνα για τη ζωή της Πριγκίπισσας Charlotte!

#2 Η χαρακτηριστική κίνηση που κάνουν οι έγκυες να πιάνουν την κοιλίτσα τους είχε ερμηνευτεί απ’ το ίδιο Μέσο τελείως διαφορετικά όταν αναφερόταν στην Kate κι όταν έγραφε για τη Meghan.

#3 Τα κεριά που ζήτησαν οι Δούκισσες ήταν αντικείμενο ακόμα μιας διαφορετικής μεταχείρισης μεταξύ τους. Η κίνηση της Kate ήταν σεβαστή ενώ της Meghan… προσβλητική!

#4 Το brand των βασιλικών ζευγαριών ερμηνεύτηκε απ’ την DailyMail με τελείως διαφορετικό τρόπο. Μάντεψε! Της Kate και του William ήταν μια κίνηση- ματ, ενώ της Meghan και του Harry ήταν κατακριτέο.

#5 Και φυσικά όταν οι Δούκισσες παραδίδουν μαθήματα στιλ, η μια δημιουργεί τάσεις και η άλλη καταπατά το βασιλικό πρωτόκολλο!

#6 Η απουσία της Βασίλισσας Ελισάβετ απ’ τις βαφτίσεις στη μια περίπτωση ήταν πρωτοσέλιδο και στην άλλη απλά μια σημείωση.

Τα συμπεράσματα… δικά σου!

Δες ακόμα:

Βασίλισσα Ελισάβετ: “Ναι μεν, αλλά” για Πρίγκιπα Harry και Meghan Markle

Cover photo: KARWAI TANG/GETTY IMAGES