Τι γίνεται με τον ΧΥΤΑ Γραμματικού;;; Ένα συγκλονιστικό video!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο ΧΥΤΑ Γραμματικού σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με σκοπό να απαλλάξει την Αττική από τον εφιάλτη των σκουπιδιών και να δώσει ένα τέλος στο πρόβλημα με τον ΧΥΤΑ Φυλής. Δες το video απ’ τους Up Drones!

Να θυμηθούμε, λοιπόν, πως ο ΧΥΤΑ Φυλής εδώ και πολλά χρόνια έπρεπε να είχε σταματήσει την λειτουργία του και για αυτόν τον λόγο το Ελληνικό κράτος πληρώνει κάθε μέρα πρόστιμο στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την παράνομη πλέον λειτουργία του. Κι έτσι δημιουργήθηκε ο ΧΥΤΑ Γραμματικού.

Ως εδώ όλα καλά. Όπως αναφέρει η ομάδα των Up Drones όταν ο Κύριος Σπύρος Λιβαθηνος ( παλιός άσος της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και νυν υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα ) μας κάλεσε για να αποκαλυφθεί το έγκλημα που συντελείται στην περιοχή που όπως μας είπε πρωτογνώρισε στα νεανικά του χρόνια όταν και ερχόταν με την παρέα του για μπάνιο και ψαράκι στα υπέροχα ταβερνάκια της περιοχής αλλά αγάπησε τόσο που είναι η μόνιμη κατοικία του τα τελευταία 15 χρόνια.

Πραγματικά όταν φτάσαμε στην περιοχή του ΧΥΤΑ μείναμε άναυδοι από το μέγεθος του. Ένα μέγεθος που δεν μπορεί να αποτυπωθεί μέσα από την εικόνα παρόλα αυτά τα όσα μας εξήγησε ο Κύριος Λιβαθηνός ήταν και αυτά που μας προκάλεσαν τρόμο για το μέλλον της Αττικής.

Πίσω ακριβώς από το βουνό που έχει κατασκευαστεί ο ΧΥΤΑ βρίσκεται ένα από τα ωραιότερα κομμάτια του Ευβοΐκου. Και όταν λέμε από πίσω εννοούμε από πίσω.

Πίσω από τον ΧΥΤΑ βρίσκεται η Αρχαία Ραμνούντα. Ίσως ένας από τους ομορφότερους αρχαιολογικούς χώρους της πατρίδας μας.

Και το χειρότερο από όλα μπροστά και μέσα από τον ΧΥΤΑ Γραμματικού περνάει ένα Ρέμα της περιοχής το οποίο και θα παίρνει και θα πετάει στον Ευβοϊκό ότι πηγαίνει μέσα σε αυτό από τον αέρα και της βροχές και φυσικά εκεί θα καταλήγουν και όλα όσα θα στραγγίζουν από την αλλοίωση των σκουπιδιών κατά την παραμονή τους στον χώρο.

Δείτε χαρακτηριστικά στο 1:15 του βίντεο που έχουν φροντίσει στο μπάζωμα για την περίφραξη της εγκατάστασης να αφήσουν από κάτω αγωγό για να μην εμποδίζεται η ροή του ρέματος προς την θάλασσα..

Δες το video!

Δες και αυτό:

Η γενέτειρα κόσμημα του Νίκου Γκάτσου με το μικρότερο ίσως αστεροσκοπείο στον κόσμο! (Video)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved