Η Kendall Jenner είναι στη Μύκονο και φυσικά αποτελεί θέμα συζήτησης! Ζει το Καλοκαίρι της στην Ελλάδα, την οποία έχει προτιμήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τις διακοπές της. Τι έκανε τώρα το 23χρονο μοντέλο της οικογένειας Kardashian; Έκανε ένα challenge που τους κόλλησε όλους στα πληκτρολόγιά τους να googlάρουν να μάθουν τι είναι το Bottle Cap Challenge!

Την Κυριακή η Kendall μαζί με τις φίλες της φόρεσε το μπικίνι της και πήγε μια βόλτα μέχρι το Nammos, και φυσικά οι selfies και οι βουτιές έδιναν κι έπαιρναν.

Τη Δευτέρα, η Kendall Jenner φόρεσε το κίτρινο μπικίνι της και πήγε βόλτα με σκάφος. Έκανε κατάδυση, jet ski, ενώ μας έδειξε και το Bottle Cap Challenge, αποδεχόμενη την πρόκληση της φίλης της Hailey Bieber!

Φυσικά, δεν ξέχασε να την κάνει tag στο video που ανέβασε στο Instagram της για να της δείξει ότι τα κατάφερε κι εκείνη, αφού έκανε το challenge με εντυπωσιακό τρόπο!

Όποιος δεχτεί την πρόκληση του «Bottle Cap Challenge» καλείται να ξεβιδώσει το καπάκι από ένα μπουκάλι με… τα πόδια και μάλιστα, με μία κλωτσιά ακριβείας!

Ουσιαστικά, πρέπει να ξεβιδώσει το καπάκι, χωρίς να ρίξει το μπουκάλι, αλλά και χωρίς να χάσει την ισορροπία του!

Πρόσφατα το δοκίμασε και το Κώστας Βασάλος, ο οποίος ξεβίδωσε το καπάκι με μια κλωτσιά!

Δες και την προσπάθεια της Μariah Carey, η οποία σχολιάστηκε αρκετά!

Θα το δοκιμάσεις;