Πολλοί θεωρούμε τους ταύρους πολύ τρομακτικά κι επικίνδυνα ζώα… Η αλήθεια, όμως, απέχει πολύ απ’ αυτό και βρέθηκε ένας άνθρωπος στο Μεξικό που το απέδειξε!

Καθηγητής έβαλε παιδιά σε μια αρένα μ’ έναν ταύρο για να δείξει σ’ όλους πόσο λάθος εικόνα έχουμε γι’ αυτά τα ζώα. Τι συνέβη σ’ αυτό το απροσδόκητο περιστατικό; Απολύτως τίποτα, γιατί πολύ απλά κανένα παιδί δεν πείραξε τον ταύρο!

Ο ταύρος αφέθηκε ελεύθερος στην αρένα και τα παιδιά καθόντουσαν όρθια στη μέση της αρένας. Ο ταύρος άρχισε να τρέχει και να χοροπηδάει τριγύρω τους, χωρίς να πειράξει κανένα. Χωρίς να προσπαθήσει να βλάψει κανένα παιδί. Ο λόγος; Ότι πολύ απλά δεν αισθάνθηκε απειλή από κάτι ώστε ν’ αμυνθεί.

https://twitter.com/xxlfunny1/status/1062696688102662144?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fmikropragmata.lifo.gr%2Fwow%2Fenas-kathigitis-evale-dekades-spoudastes-se-mia-arena-kai-amolise-enan-agrio-tavro-egine-kati-yperocho%2F

Η κάμερα κατέγραψε το σκηνικό και πλέον το video έχει γίνει viral.

Το υπέροχο “πείραμα” αποτελεί απόδειξη πως τα αθώα πλάσματα δεν μας βλάπτουν εάν δεν τους επιτεθούμε και δεν τα κάνουμε να νιώσουν ανασφάλεια.

Μπορεί οι ταυρομαχίες να διασκεδάζουν πολλούς και ν’ αναδεικνύουν την άγρια φύση των ταύρων, όμως, η άγρια φύση τους είναι απόλυτα ήρεμη εάν κανείς δεν τα κάνει να αισθανθούν ότι απειλούνται.

Ας ελπίσουμε πως αυτό το video θα παρακινήσει πολύ κόσμο να γυρίσει την πλάτη στις ταυρομαχίες και ν’ αρχίσει να εκτιμά και ν’ αγαπά αυτά τα ζώα, αντί να τα φοβάται.

Διαβάστε ακόμα:

Τα πιο άγρια ζώα του πλανήτη στην πραγματικότητα είναι πολύ cute! | Photos